WOUD | Soround - Sofabord - Beige Laminat - Ø60

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 2.999,00 kr.

 


Soround fra WOUD i beige laminat er et enkelt, slankt og moderne sofabord. Den cirkulære bordplade kombineret med de elegante sorte ben skaber en ny fortolkning af et klassisk sofabord.

Mere info om produktet
Delbetaling
146 kr. pr. måned
24
36
Ved et samlet kreditbeløb på 2.999 kr. over 24 mdr.: Månedlig ydelse 146 kr. Samlede kreditomk. 500 kr. Samlet tilbagebetaling 3.499 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 16,37%. Der er fortrydelsesret.
Description

Soround sofabord passer perfekt ind i både den moderne og klassiske indretning. Brug bordet i stuen, entréen eller soveværelset. Soround passer også godt som en unik detalje i caféen eller restauranten.

Soround-serien består af borde i forskellige højder og størrelser. Dette giver dig mulighed for, at bordene kan overlappe hinanden, og du kan dermed skabe dit helt eget unikke udtryk i hjemmet.

Soround er designet af det danske designstudio NUR design, som er grundlagt af Maja Bøgh Vindbjerg. Hendes baggrund som arkitekt kommer til udtryk i de skulpturelle og arkitektoniske linjer i designet. Maja har et stort fokus på det tidsløse og funktionelle design med et minimalistisk udtryk.

Specifikationer
Varenummer9110489-1
MærkeWoud
Produkt TypeSofaborde
FarveBeige
MaterialeLaminat
StelMetal
Højde40,5 / 44,5 / 49 cm
DybdeØ60 cm
ModelSoround Fenix