WOUD | Sentrum - Sidebord

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 3.249,00 kr.

 


Sentrum fra WOUD er et enkelt og minimalistisk sidebord. Den geometriske S-formede konstruktion er både dekorativ og praktisk, da der skabes opbevaringsplads på begge sider af bordet, som er ideel til magasiner og bøger. 

 

Mere info om produktet
Delbetaling
157 kr. pr. måned
24
36
Ved et samlet kreditbeløb på 3.249 kr. over 24 mdr.: Månedlig ydelse 157 kr. Samlede kreditomk. 500 kr. Samlet tilbagebetaling 3.749 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 15,09%. Der er fortrydelsesret.
Description

Det smarte lille Sentrum bord er både smukt at se på og praktisk at anvende. I modsætning til mange sofaborde, så gør Sentrum det muligt at opbevare dine magasiner og bøger lige ved hånden, når det er tid til afslapning i sofaen. Bordets enkelte design får detaljerne til at stå endnu tydligere frem.

Brug Sentrum som et lille sofabord ved sofaen eller sidebord imellem et par lænestole i stuen. Sentrum er også ideel til læsehjørnet eller som natbord i soveværelset.

Sentrum er designet af Maximilian Schmahl og Fabian Schnippering, som designer med fokus på detaljer og bløde former. De designer produkter, som folk kan interagere med som en naturlig del af hverdagen.

Specifikationer
Varenummer9110514-1
MærkeWoud
Produkt TypeSideborde
MaterialePulverlakeret metal
Højde36 cm
Længde40 cm
Bredde40 cm
ModelSentrum
Relaterede produkter