WOUD | Baenk - Bænk - Eg

5.130,00 kr.

 


Baenk fra Woud i sæbebehandlet eg med polstreret sæde i Gabriel Breeze Fusion 4002 stof. Den elegante bænk passer perfekt ind i den nordiske indretning, og har mange unikke detaljer.

Mere info om produktet
Delbetaling
159 kr. pr. måned
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 5.130 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 159 kr. Samlede kreditomk. 2.468 kr. Samlet tilbagebetaling 7.598 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 22,89%. Der er fortrydelsesret.

Baenk minimalistiske linjer gør at den passer ind i de fleste indretninger, og giver det helt rigtige nordiske præg til boligen.

Baenk er perfekt i ethvert rum hvor du mangler en siddeplads. Brug den f.eks. i entréen, når du skal sidde og tage dine sko på.

På hver side af det komfortable polstreret sæde er træet synligt. I den ene side er der udskåret et hul i bænken. Hullet kan bl.a. anvendes til en plante, en tørret blomsterbuket eller som paraply holder. Den anden side af bænken er udskåret som en bakke, hvor du kan lægge dine bøger, magasiner eller andet.

Bænken er designet af Maja Bøgh Vindbjerg, som er grundlæggeren bag NUR Design. Majas designs er præget af de skulpturelle og arkitektoniske linjer med et minimalistisk udtryk. Hun har fokus på at skabe tidsløst og funktionelt design.

 

Mere info om produktet
Specifikationer
Varenummer9110261
MærkeWoud
Produkt TypeBænke
FarveBeige
TræsortEg
PolstringStof
MaterialeTræ Massiv
StelTræ
Højde45
Længde110
Bredde42,5
Relevant infoHul i bænk: Ø12 cm
ModelBaenk