VIA Copenhagen | Boomerang skrivebord - 120x60 cm

Kun %1 tilbage
Fra 6.200,00 kr.

 

VIA Copenhagen Boomerang skrivebord 120 x 60 cm

Boomerang-skrivebordet er et ikonisk møbel, der har eksisteret i årtier. Det er et klassisk skrivebordsdesign, der er blevet opdateret med et moderne twist. 

Mere info om produktet
Delbetaling
182 kr. pr. måned
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 6.200 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 182 kr. Samlede kreditomk. 2.532 kr. Samlet tilbagebetaling 8.732 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 19,48%. Der er fortrydelsesret.

 

VIA Copenhagen Boomerang skrivebord 120 x 60 cm 

Boomerang-bordet bliver en mere og mere integreret del af hjemmet, og behovet for at arbejde hjemme er større end nogensinde før. VIA Copenhagen har skabt deres BOOMERANG-serie med tanke på fordybelse, taktil overbelastning og holdbarhed. Flere størrelser og en række forskellige materialer og farver gør det muligt at integrere BOOMERANG i de fleste sammenhænge.

Bordene er udført med smukke snedkerdetaljer i massivt egetræ, så det virkelig indbyder til både koncentration og kreativitet. 

Skrivebordet findes i 2 forskellige udformninger: Rektangulært eller Bow. Bow har kabelhul samt en indre kurve i bordpladen, som giver støtte til armene, når man sidder og arbejder ved bordet. 

______________________________

ANDEN SAMMENSÆTNING?

Bordet findes i mange forskellige sammensætninger. Ønskes en anden sammensætning end dem vi har oprettet på hjemmesiden, så kontakt os endelig på [email protected], så vil vi være behjælpelige med bestilling, pris og levering. 

Mere info om produktet
Specifikationer
Varenummer9113221-1
MærkeVIA Copenhagen
Produkt TypeSkriveborde
FarveEgetræ
Vælg TræsortEg
Højde73 cm
Længde120 cm
Dybde60 cm