VIA Copenhagen | TWE HIGH 120 skænk / tv-bord

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 7.290,00 kr.

 

VIA Copenhagen TWE HIGH tv-bord 120 x 35 cm

TWE HIGH 120 er en høj skænk i egetræ med skydelåger i enten egetræ, linoleum eller laminat. Skænken er ideel som tv-møbel i stuen eller som opbevaringsmøbel i det hele taget. 

Mere info om produktet
Delbetaling
205 kr. pr. måned
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 7.290 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 205 kr. Samlede kreditomk. 2.525 kr. Samlet tilbagebetaling 9.815 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 16,56%. Der er fortrydelsesret.
Description

VIA Copenhagen HIGH 120 tv-bord / skænk 

TWE er en serie af skænke fra VIA Copenhagen. Denne kan både benyttes som tv-bord eller skænk. Serien er designet af det danske designstudie Tineke Beumer, som har skabt flere succesfulde møbelserier fra VIA Copenhagen. 

HIGH 120 er en høj skænk udarbejdet i egetræ med skydelåger i enten træ, linoleum eller laminat. Skænken er ideel som tv-møbel i stuen eller som opbevaringsmøbel. Looket er retro med et twist, og de mange muligheder på skydelågerne giver dig mulighed for at skabe dit eget look, som passer ind i resten af din indretning.

De karakteristiske afrundede hjørner, som kendetegner TWE, er lavet af massivt egetræ, og resten af skænkens korpus er lavet af fineret egetræ. De store finerede flader giver et mere roligt udtryk og minder om klassisk dansk møbelkunst fra 1960'erne.

TWE leveres med kabelhuller i bagpanelet og har to højdejusterbare hylder.

______________________________

ANDEN SAMMENSÆTNING?

Skænken findes i mange forskellige sammensætninger. Ønskes en anden sammensætning end dem vi har oprettet på hjemmesiden, så kontakt os endelig på [email protected], så vil vi være behjælpelige med bestilling, pris og levering. 

Specifikationer
Varenummer9113299-1
MærkeVIA Copenhagen
Produkt TypeTv-borde
FarveEgetræ
Vælg TræsortEg
TræsortEg
Længde120 cm
Højde68 cm
Dybde35 cm
ModelTWE High Via Chp.
Relaterede produkter