Sofaborde

Gå på opdagelse i vores udvalg af sofaborde i vores Udstillingskategori. Her kan du gøre en virkelig god handel og spare en masse penge på dit nye sofabord.
Sofaborde

Valg af sofabord

Velkommen til Max Jessens udstillingsmodeller. Vores eksklusive udvalg af møbler er nøje udvalgt fra mere end 100 leverandører i Danmark og resten af verden. Vores møbler er designet med komfort, funktionalitet og æstetik for øje. Uanset om du foretrækker en moderne minimalistisk stil eller en mere klassisk indretning, har vi møbler, der passer til dine ønsker og behov.
Et dekorativt element

Et sofabord er et ideelt sted at stille en bakke med snacks eller en stak magasiner. Der er mange typer materialer, som kan bruges til at gøre et bord mere indbydende. Du kan f.eks. bruge glas eller metal såvel som træ.  Hvis det mest er til pynt, kan det være mindre og måske endda have opbevaringsplads nedenunder. Men hvis sofabordet skal bruges til spisning, kan et større og mere funktionelt bord være mere passende.Forskellige materialer

Både stilen og farven på dit sofabord vil bidrage til dets udtryk i rummet. Et sort eller hvidt sofabord kan fuldende et minimalistisk design, hvis du kan lide rene og klare linjer i dit hjem. Sofabordet er et centralt element i de fleste stuer, så det er en god idé at vælge et, der ikke konkurrerer med andre møbler om opmærksomheden. 

Inspiration til dit køb

 Med den rette kombination af materialer, farver, og designs, kan du forvandle din dagligstue til din oase. Som forhandler ønsker vi kun, at vores kunder finder, hvad de har behov for, uanset deres personlige stil. Derfor har vi sørget for et bredt udvalg af møbler til dagligstuen, så du kan få lov at indrette den efter dine drømme. Vi har sikret et stort sortiment bestående af alt indenfor sofaer, lænestole og sofaborde til dagligstuen. Find inspiration her på webshoppen og gør dit køb.

Tips du bør overveje inden køb af sofabord

Vi tilbyder et bredt udvalg af sofaborde i forskellige materialer og design. Vores udvalg omfatter runde og firkantede modeller samt modeller med eller uden skuffer

 

Borde er typisk firkantede, ovale eller runde. Et rundt bord er værd at overveje, når man er på udkig efter et nyt bord. Runde borde er blevet mere og mere populære i de danske hjem, og det skyldes blandt andet, at de indbyder til, at man sidder naturligt og hygger sig på en uformel måde. Derudover skaber et rundt bord en hyggelig atmosfære og tilfører en vis lethed til hjemmet. Runde borde kan dog kræve mere plads end firkantede.

Der findes mange forskellige slags borde i mange forskellige materialer, men træborde er som regel et godt valg. Træborde er klassiske i hjemmet og går aldrig af mode. Selvom de kræver lidt løbende pleje, kan træborde holde i mange år. Designerborde fås også i træ og kan være en god investering, hvis du har pengene til det.

Mangler du ofte opbevaringsplads? Borde med skuffer eller hylder kan hjælpe dig med at opbevare småting eller rod. Borde med opbevaring gør det lidt lettere at holde hjemmet ryddeligt.

Spiseborde er hjertet i mange hjem, hvor venner og familie samles for at nyde lækre måltider. Et spisebord skal have en vis størrelse for at kunne rumme gæster.

Hvis du har en mindre spisestue og ønsker et bord, der hurtigt kan udvides til at rumme flere personer, kan du overveje at købe en udtræksmodel.

Et lille bord, f.eks. et sidebord, har kun brug for plads til et par småting som f.eks. en bordlampe eller en lysestage.

Små borde er også perfekte til at placere i hjemmets kroge og hjørner eller i soveværelset - for eksempel ved siden af sengen.