Stuen & Spisestuen

Hos Max Jessen har vi et stort udvalg af inden for stue møbler. Runde og rektangulære modeller fås i forskellige størrelser, former og materialer som træ eller glas. Med vores brede udvalg af spisestuemøbler kan du skabe din egen unikke stil. Spisebordsstole er en vigtig del af ethvert spisestuesæt, fordi de giver dig mulighed for at sidde behageligt, mens du spiser med venner eller familiemedlemmer. De mange forskellige farver og stilarter betyder, at du nemt kan matche dine spisestuemøbler med resten af din boligindretning. Du kan vælge mellem en række farver som sort eller hvid, eller vælge mere farverige muligheder som rød eller blå, hvis du foretrækker noget mere levende! Spisestuen er ofte et forsømt rum i mange hjem, fordi folk ikke tænker på at indrette den ordentligt, før de allerede er flyttet ind.
Stuen & Spisestuen

Din oase

Stuen er et af de rum i et hjem, hvor man tilbringer meget tid sammen. Måske sidder man i en lænestol og læser dagens nyheder i avisen, eller måske sidder man i en sofa og ser fjernsyn. Eller måske samles alle omkring et sofabord og drikker kaffe, mens børnebørnene leger på gulvet, og bedsteforældrene kigger nysgerrigt med. Din stue er dit eget private rum - en flugt fra hverdagen for dig, din familie og dine venner. Derfor mener vi, at ethvert rum som dette kun bør indrettes med de bedste produkter fra topproducenter som vores hos Max Jessen. Det garanterer vi med mere end 100 leverandører fra Danmark og resten af verden, som forsyner os med eksklusive, holdbare og elegante møbler til din stue.
Dagligstue af kvalitet

Max Jessen tilbyder stuemøbler i en bred vifte af farver, stilarter og materialer. Vores møbler er fremstillet af materialer af høj kvalitet og omhyggeligt behandlet under produktionen. Det betyder, at vores eksklusive sortiment af stuemøbler vil holde længe og stadig se ud som nyt. Hvis du kan lide tanken om at kombinere forskellige materialer i din stue, kan du være sikker på, at alle vores møbler matcher perfekt. Vi har også et stort udvalg af bestillingsvarer til stuen, så du kan sammensætte dit ideelle siddearrangement helt fra bunden - uanset om det er en lænestol eller sofa, der taler til din personlige stil, eller blot et sofabord eller sidebord, der passer ind i dine andre stuemøbler.Møbler til dagligstuen

Vi har allerede slået fast, at stuen er et vigtigt rum i huset. Derfor er det vigtigt at gøre det personligt, hyggeligt og smukt. Hos Max Jessen tager vi os af det. Nogle kunder vælger en indretning med dybe, varme farver og masser af stuetilbehør for at skabe en varm og hyggelig atmosfære. Andre kunder foretrækker en mere minimalistisk stil.

Inspiration til dit køb

Du kan forvandle din stue til en oase med den rigtige kombination af materialer, farver og design. Som forhandler ønsker vi kun, at vores kunder kan finde det, de har brug for - uanset deres personlige stil. Derfor har vi et bredt udvalg af stuemøbler, så du kan indrette din stue efter dine drømme. Med vores sikre sortiment af alt fra sofaer og lænestole til sofaborde til stuen er vi sikre på, at du vil finde inspiration på vores webshop og gøre dit køb.

Rummets mange muligheder

Hos Max Jessen mener vi, at spisestuen også skal være et unikt rum i dit hjem - især hvis du har mulighed for at indrette et helt rum kun til spisning. Mangel på indretning kan få en spisestue til at virke tom og kold, men sådan skal det ikke være hos dig! Vi har et udvalg af spiseborde, stole, skabe og bænke, som du kan vælge imellem. Din spisestue skal ikke være overflødig, den skal være et unikt rum, som andre vil misunde dig. Du kan samle din familie eller venner omkring spisebordet i din spisestue til en lækker middag, hvor du virkelig har imponeret dem med dine madlavningsevner eller smukke borddækning. Indret med skabe, bænke eller skænke for at skabe en ensartet stil i rummet. Der er ingen grænser for, hvad du kan gøre med din spisestue!

Spisestuen kan bruges til at spise i, men der er mange flere muligheder i rummet. Spisestuen kan også bruges som et område, hvor mor eller far kan koncentrere sig om computeren og få lavet noget arbejde. Eller hvis børnene skal lave deres lektier, mens de får hjælp til at regne. Spisestuen kan også være familiens samlingssted til en aften med kortspil eller et spil Matador, hvor der er plads til drikkevarer og snacks på bordet.