Sengemøbler

Max Jessen Terndrup har været et kendt navn i Danmark i mere end 50 år. Vores møbelsortiment omfatter et bredt udvalg af soveværelsesmøbler, herunder senge, sengegavle og kommoder. Hos Max Jessen Terndrup finder du sengerammer, natborde, kommoder og meget mere i vores soveværelsesafdeling. Det er det sidste tilbehør til soveværelset, som gør rummet både funktionelt og hyggeligt. Hvis du tilbringer mange af dine vågne timer i dit soveværelse, bør du læse videre. Lad os guide dig til et smukt og praktisk natbord, en smuk ny sengeramme eller en komfortabel sengegavl, der fuldender dit nye soveværelse. Har du brug for mere plads til dit tøj? Vi har klædeskabe, kommoder, tøjstativer og blandet opbevaring til din indretning. Vores senge er af højeste kvalitet, hvilket betyder, at du er garanteret enestående sengekomfort. Når du først har lagt dig i en seng fra Sleep Center hos Max Jessen, har du ikke lyst til at stå op igen.
Sengemøbler

Løft dine boksmadrasser med en stilfuld sengeramme

Hvis du leder efter en måde at give dit soveværelse personlighed på, kan du overveje at købe en sengeramme. En sengeramme er en god måde at få dit soveværelse til at se mere stilfuldt og samlet ud. Sengerammer kan tage den almindelige boxmadras til et helt nyt niveau. En boxmadras er i sagens natur meget firkantet og uden dekorative detaljer, hvilket passer til nogle smagsløg, men ikke til andre. En sengeramme i et lækkert materiale og med moderne detaljer sætter prikken over i'et. Et godt sted at starte er i din lokale møbelbutik eller boligindretningsbutik. Du finder masser af muligheder i træ, metal, læder og endda plastik. Det bedste ved disse ting er, at de er nemme at flytte rundt på, når du har brug for mere plads eller ønsker at omarrangere ting i dit hus.


En sengegavl er absolut prikken over i'et

Madrassen, dynen og puden er de tre vigtigste ingredienser til en god nats søvn. Men man skal ikke undervurdere betydningen af en sengegavl. En sengegavl kan bruges som en ekstra overflade, hvor du kan placere bøger og andet læsestof, som du måske vil læse inden sengetid. Efter en lang arbejdsdag er det vigtigt at slappe af med en spændende roman, så man ikke skal tænke på morgendagens opgaver. En sengegavl er ikke kun en dekorativ genstand, men kan også være funktionel. Det er muligt at finde sengegavle med hylder eller skuffer, så du kan have dine ejendele lige ved hånden, mens du læser i sengen eller ser tv i sengen. Hylderne giver også mere plads til opbevaring, så du ikke behøver at bekymre dig om at løbe tør for plads, når du organiserer dit soveværelsestilbehør.Et sengebord kan redde enhvers dag

Kender du den følelse, når du ligger i sengen med dynen viklet om dig som en orm? Det er sent om aftenen, og du læser en fantastisk spændingsroman, der får dine hår til at rejse sig. Selv om den er enormt spændende, læser du den for at slappe af efter en lang arbejdsdag. Din tablet eller smartphone får dig til at føle dig mere udhvilet end en god bog inden sengetid, så når dine øjne begynder at blive tunge, og dine tanker vandrer væk fra siden, lægger du den fra dig og sover godt indtil næste morgen. Dette scenarie sker i de fleste hjem - undtagen når der ikke er nogen overflade ved hånden, mens man ligger i sengen! Hvis der ikke er noget praktisk sted at lægge sine ting, når man lægger sig til at læse ved sengetid, bliver det svært at finde sig tilpas nok til at falde i søvn, fordi man er nødt til at stå ud af sengen eller anstrenge sig for at nå langt for at placere sine ejendele et sikkert sted.


Garderobeskabe er fantastisk til ekstra opbevaringsplads

Et af de sværeste aspekter ved indretning er at finde tilstrækkelig opbevaringsplads. Vi er ofte nødt til at opbevare kasser i kælderen eller på loftet med ting, vi gerne vil have ved hånden, men vi har simpelthen ikke tilstrækkelig opbevaringsplads. Det er især et problem i soveværelset, hvor vores tøj optager meget plads. Mange finder det nødvendigt at lægge vintertøjet på lager i sommermånederne og omvendt, når det bliver for koldt til shorts. Det er svært at finde et klædeskab, der kan rumme nok tøj til alle årstider.


Hvilken type seng passer bedst til dig?

Når du køber en ny seng, er det vigtigt at vælge det rigtige tilbehør. I denne sektion finder du alle de produkter, der er med til at skabe den perfekte sengeoplevelse og et unikt look til din seng. Alle vores senge kan tilpasses, så du kan vælge mellem mange forskellige typer ben, hovedgærder og rammer samt forskellige farvesammensætninger. Hvis du ønsker tilbehør fra et andet mærke end din seng, bedes du kontakte en af vores specialister, som kan rådgive dig om mulige konfigurationer. Ofte er det muligt at ændre standardkonfigurationen, men i nogle tilfælde er det ikke muligt, fordi nogle produkter ikke er kompatible med hinanden, så det er bedst at spørge en af vores specialister, før du afgiver en ordre, så du ikke ender med noget, der ikke passer.

Hvis du har brug for rådgivning, sidder vores specialister klar til at hjælpe dig i vores fysiske home store og på telefon 98 33 53 53 33. Vi uddanner vores specialister både internt og gennem vores leverandører, så de er godt rustet til at hjælpe dig