-36%
Andersen Furniture S1 sidebord
Andersen Furniture S1 sideboard - eg/sæbe med multi earth låger

Pris: 24.950,00 DKK

Tilbudspris 15.999,00 DKK

-31%
Skovby Wales SM306 skænk
Skovby Wales SM306 skænk, bøg

Pris: 12.999,00 DKK

Tilbudspris 8.999,00 DKK

-44%
Gazzda Fawn Lowboard
Gazzda Fawn lowboard

Pris: 17.499,00 DKK

Tilbudspris 9.799,00 DKK

-25%
Klim Chinaboard
Klim Chinaboard

Pris: 11.995,00 DKK

Tilbudspris 8.999,00 DKK

-33%
Andersen Unique sideboard
Andersen Unique sideboard

Pris: 14.950,00 DKK

Tilbudspris 9.950,00 DKK

Sorter stigende
pr. side

Få stilfuld opbevaring med en smuk skænk til en rigtig god pris og til at tage med hjem allerede i dag.


Vi har allesammen en masse ting, som vi holder meget af og derfor gerne vil gemme.

Men vi har måske ikke lyst til at have det stående fremme hele tiden - og måske ønsker vi også at passe ekstra godt på eksempelvis arvestykker eller skrøbelige genstande. I de tilfælde er det skønt at kunne åbne en låge eller en skuffe og anbringe klenodier, pyntegenstande og nå ja måske også de ting, der bare roder uden for syns- og rækkevidde. Og det er selvfølgelig i den sammenhæng, at en skænk kommer til sin ret. Skænke findes i et utal af udgaver med forskellige kombinationer af låger, skuffer og hylder. Så uanset hvordan du havde forestillet dig, at dit nye opbevaringsmøbel skulle se ud, tør vi godt love, at du kan finde noget i ILVA Max Jessens udvalg af skænke, der kan opfylde dine behov.

Brug skænken til opbevaring i alle hjemmets rum Ofte tænker man måske på en skænk som et supplement til et vitrineskab og et møbel, man anbringer i en spisestue. Men der er ingen grund til, at en skænk ikke kan placeres eksempelvis i dagligstuen, i gangen eller entreen, i soveværelset eller på børneværelset. Uanset om man bor stort eller småt har man brug for opbevaring, og tit er det en stor fordel med opbevaringsløsninger, hvor man kan gemme nogle ting væk, så de ikke bliver støvede. Det kunne eksempelvis være i stuen, hvor du måske gerne vil gemme dine gamle dvd-film lidt væk, eller på kontoret, hvor du ikke har lyst til at mapper og kontorartikler står fremme hele tiden og samler støv, når de ikke nødvendigvis er i brug hver dag. I entréen er det også rart med en opbevaringsløsning til eksempelvis vanter og huer, og hvad der ellers hurtigt kommer til at ligge hulter til bulter lige indenfor døren.

Til entréen eller gange kan det være en fordel at vælge en skænk, der kan hænges op på væggen, så gulvet er frit. Hos ILVA Max Jessen finder du udstillingsskænke, der passer til alle hjemmets rum og til alle tænkelige formål.

Så det er blot med at få kigget udvalget igennem og få fundet din personlige favorit.