Entremøbler

Ligesom de andre rum i dit hus vil du gerne sikre dig, at din entré er indrettet på en sådan måde, at den er behagelig og nem at bruge. Hvis du har mange sko og jakker, der skal gemmes væk efter brug, så har du brug for nogle praktiske møbler til entreen. Møbler til entreen kan være svære at indrette, da entreen ofte er smal og fyldt med forskellige ting. For at holde gangen pæn og ryddelig skal det være nemt at opbevare sko, jakker, halstørklæder, vanter og andre småting. Med nogle praktiske møbler til entreen er det nemt at få en pæn og ryddelig entre.
Entremøbler

Indret din indgang med de fineste entremøbler

Møbler til entréen kan være en udfordring at indrette. Entréen er det første rum, man ser, når man kommer hjem efter en lang dag. Derfor er det vigtigt for mange af os, at vores entre-møbler og entreen som helhed ser godt ud. En god entré skal være indbydende og behagelig, men også funktionel og praktisk. Den skal være nem at vedligeholde, fordi du kommer til at bruge meget tid i dette rum. Den første ting, du skal overveje, er størrelsen på din entré. Hvis den er lille, har du mindre plads til møbler, men hvis den er stor, har du flere muligheder.


Din entre kan hurtigt blive rodet og kaotisk

Når du vælger et entrebord eller et konsolbord, skal du sørge for, at det passer til din overordnede indretning og ikke ser malplaceret ud i din boligindretning.  Hvis du har en lille entré, kan det være svært at finde plads til alle de ting, vi skal bruge den til. Gangen er et sted, hvor vi opbevarer frakker, sko og tasker, men også hvor vi ofte afleverer vores nøgler eller post. Det kan hurtigt blive rodet og kaotisk. Den bedste måde at holde gangen pæn på er at bruge lukkede opbevaringsløsninger som kommoder og skoskabe. Det betyder, at du ikke behøver at se på en masse overtøj, og at du nemt kan gemme rodet væk. Lukkede opbevaringsløsninger som disse gør det også nemt at finde det, du leder efter, når du har brug for det, da de er tydeligt mærket med deres formål (f.eks. frakker).


Hvad med lidt plads til de små ting?

Ved at give dine småting et bestemt sted, kan du undgå at miste nøgler, cykellygter eller andre ting. Brug knagerækker, en opslagstavle, en skål eller et dekorativt fad til at opbevare disse ting. Du kan også bruge knager til frakker og tasker i entréen. Placer krogene i forskellige højder, så alle ved, hvor deres tasker skal hen. Hvis du har børn, kan du overveje at tilføje kroge, der er lave nok til, at de kan nå dem. Hvis du gerne vil tilføje lidt farve til din entré, kan du overveje at male væggen bag døren. Det er en god måde at tilføje farve på uden at få dit hjem til at se rodet ud med for mange møbler.

Dit rum og dine muligheder - Overvej hvordan du kan udnytte loftshøjden

Små gange bliver ofte overset, når det kommer til indretning, men de er et godt sted at tilføje lidt ekstra flair. En lille gang kan bruges som indgang til dit hjem, så hvorfor ikke få den til at ligne en stor indgang? Gange kan også bruges som rumdeler mellem to rum. Hvis din entré f.eks. er en del af din stue, så lav en gang, der går fra det ene rum til det andet, og brug møbler til at adskille de to områder. Udnyt loftshøjden til at maksimere pladsen i en lille gang ved at hænge en knagerække eller hattehylde på væggen. Væghængte gangmøbler er også en god idé til små gange, da de frigør gulvplads og giver rummet mere luft. Hvis du har et åbent hjem med flere rum forbundet af gange, kan du overveje at bruge gangene som overgang mellem rummene i stedet for bare tomme passager. Det vil give dig flere muligheder for at udstille dekorationsgenstande som kunstværker eller planter i dit hjem.
Find de rigtige entrémøbler, og byd gæsterne velkommen med stil.

En bænk er et vigtigt møbel i entreen. Den er ideel til at stille tasken eller skoene på. Hos Max Jessen finder du bænke i mange forskellige størrelser, så selv om din entré er lille, kan du nemt finde en passende bænk. Gangen er et af de mest brugte rum i vores hjem. Så det er vigtigt, at de er pæne og ryddelige. En bænk vil hjælpe med at holde dem ryddelige og give dem mere karakter med sit stilfulde design. En bænk kan placeres overalt i dit hjem: i gangen, ved hoveddøren eller endda som en ekstra siddeplads til gæster.  Entréen er det første, gæsterne ser, når de træder ind i dit hjem. Derfor ønsker mange af os funktionelle entremøbler, der også giver et indbydende førstehåndsindtryk. Møbler til entreen indeholder ofte opbevaringsplads, så det er vigtigt at vælge møbler, der både er funktionelle og dekorative. Når du planlægger din entre, skal du tænke over, hvor meget opbevaringsplads du har brug for, og hvor meget plads der er til møbler. Hvis din gang er smal, kan du overveje at bruge smalle skabe eller reoler i stedet for store kommoder og klædeskabe. Gangen er også et godt sted til spejle, der reflekterer lyset ind i mørke hjørner og får rummet til at føles mere rummeligt. Dekorative spejle vil tilføje noget glitrende såvel som praktisk, hvis du installerer dem på en væg, der vender mod et vindue.