UDSTILLINGSMODELLER

Hos Max Jessen har vi et stort udvalg af udstillingsmodeller til gode priser. Vi har møbler på udsalg i alle kategorier, så du kan finde et godt tilbud til få penge. På udstillingsmodellerne kan der være en lille fejl, eller det kan være udgåede modeller vi sælger. Det er derfor altid muligt at finde et godt tilbud i denne kategori. Hvis du har travlt med at finde nye møbler, er du kommet til det rette sted, for alt er tilgængeligt til omgående levering eller til at tage med hjem samme dag. Vi har alt fra borde, senge, sofaer, stole, reoler, tæpper, spiseborde, sofaborde og meget mere, som naturligvis alt sammen er designermøbler af højeste kvalitet. Deeet MAX billigt.
UDSTILLINGSMODELLER

Du kan låne en trailer hos Max Jessen

Hvis du er på udkig efter billige designermøbler, så tag et kig rundt i vores webshop på siden med udstillingsmodeller. Her finder du alt fra borde, senge, sofaer og stole til reoler, tæpper og spiseborde - alt sammen designermøbler i topkvalitet. Hvis du finder noget, du kan lide, skal du blot afgive en ordre ved at ringe til os eller besøge en af vores butikker. Bemærk venligst, at nogle udstillingsmodeller kun kan afhentes og betales i butikken; men det er muligt at ringe og reservere, da der normalt kun er 1 stk. af hver udstillingsmodel til rådighed.
Gør et godt fund til små penge

Hos Max Jessen tilbyder vi også nedsatte designermøbler. Kig forbi vores butik i Terndrup eller se vores udvalg online. Det er udsalgsvarer og udstillingsmodeller; vi skifter dem ofte ud, så hold øje med sortimentet jævnligt, og som regel er der kun én af hver vare, nogle gange er der flere. Det er muligt at gøre et kup for et lille beløb. Måske er der en lille fejl, eller det kan være udgåede modeller, vi sælger fra gulvet. Alle vores produkter er danske designermøbler på udsalg og udstillingsmodeller i alle andre kategorier også. Der er mange penge at spare, uanset hvad du er på udkig efter. Hvis du har travlt med at finde nye møbler, er du kommet til det rette sted, for alt er tilgængeligt til omgående levering eller til at tage med hjem samme dag."Flere muligheder i vores bolighuset

Gå på opdagelse i vores boligbutik og få fantastiske tilbud. Tag dig tid til at udforske vores imponerende udvalg af designermærker - grib chancen for at gøre et kup på dit yndlingsmærke. Men husk, at varerne i vores outlet kun er tilgængelige, så længe lager haves. Gå på opdagelse og bliv inspireret til lækkert design.

Hold dig opdateret

Vi opdaterer vores udstillinger ofte, så tjek vores udstillingsmodeller her på webshoppen, og gør dit køb hurtigt. Hvis du ikke ønsker en udstillingsmodel, er du velkommen til at udforske vores fulde udvalg af alle vores andre designermøbler her på webshoppen.

Undre du eller har du spørgsmål til vores udstillingsmodeller?

Hos Max Jessen har vi et stort møbelhus med et omfattende udvalg. Derfor kan du ofte finde tilbud i vores display-kategori, da vi mener, at vores udskiftninger skal komme vores kunder til gode. Vi har mange forskellige display-underkategorier, blandt andet kategorier med entremøbler, brugskunst, lamper og tæpper. Selvfølgelig har du ofte mulighed for at spare penge på udendørsmøbler samt møbler til stuen, soveværelset og kontoret. Tag et kig på vores underkategorier med udstillingsmodeller af dine nye møbler. Da udstillingsmodellerne løbende sælges i møbelhuset, anbefaler vi, at du kontakter os på e-mail: [email protected] eller på telefon: +45 98 33 53 53 53 33, hvis du ønsker at se et specifikt møbel, inden du beslutter dig for at købe det. Vi hjælper dig gerne med at finde præcis det, du har brug for!