Parasol

En parasol hører til en terrasse, ligesom en sofa hører til en stue. Når sommeren atter er over Danmark, er der forhåbentlig mange solskinstimer, der skal nydes på terrassen sammen med familien. Her på siden kan du se vores udvalg af parasoller, der kan give jer skygge på de solrige dage.

 
-20%
Cane-Line Sunshade parasol med tilt, dia. 3 m, Wood look, Taupe
Cane-Line Sunshade parasol med tilt, dia. 3 m, Wood look, Taupe

Pris: 3.599,00 DKK

Tilbudspris 2.879,00 DKK

-20%
Sunshade parasol m/tilt, dia. 300 cm, sølv mat anodiseret stang, lysegrå
Cane-Line Sunshade parasol med tilt, dia. 3 m, Light Grey

Pris: 3.299,00 DKK

Tilbudspris 2.639,00 DKK

-20%
Sunshade parasol m/tilt, dia. 300 cm, sølv mat anodiseret stang, taupe
Cane-Line Sunshade parasol med tilt, dia. 3 m, Taupe

Pris: 3.299,00 DKK

Tilbudspris 2.639,00 DKK

-20%
Sunshade parasol m/tilt, dia. 300 cm, sølv mat anodiseret stang, hvid
Cane-Line Sunshade parasol med tilt, dia. 3 m, Dusty White

Pris: 3.299,00 DKK

Tilbudspris 2.639,00 DKK

-20%
Sunshade parasol m/tilt, dia. 300 cm, sølv mat anodiseret stang, antracit
Cane-Line Sunshade parasol med tilt, dia. 3 m, Antracit

Pris: 3.299,00 DKK

Tilbudspris 2.639,00 DKK

Sorter stigende
pr. side


Nyd de varme sommerdage under din parasol

Vi danskere er meget forskellige, når det kommer til vores tolerance over for solens stråler. Nogle kan sidde udenfor i flere timer med fuld eksponering for solens stråler, andre har det bedre med at søge i skyggen for at undgå varmen og at blive forbrændt. En parasol er ikke kun nyttig, hvis du ønsker at undgå rød og irriteret hud. Det kan også være rart at trække sig tilbage i skyggen for at få et pusterum fra den – til tider – brændende danske sommer for at nyde freden og det mere kølige klima i skyggen. Det er under parasollen, man kan overgive sig til en spændende bog, få sig en tiltrængt middagslur eller noget helt tredje.

Med en parasol kan dine børn lege trygt og sikkert på terrassen

Det er ikke kun de voksne, der kan få glæde af parasollens skånende skygge. Har du små børn, er du sikkert ganske opmærksom på, at de ikke bliver solskoldede. Børn har svært ved at mærke, når det begynder at svide på huden. Derfor er det vigtigt, at de ikke bliver udsat for solens stråler al den tid, de befinder sig udenfor. 

Har du en terrasse, kan dine børn lege i ro og mag under parasollen, mens du måske slapper af på solsengen. Mens dine børn leger i den behagelige skygge, kan du slappe af under solen uden at bekymre dig om, at dine børn bliver forbrændt. Parasollen kan nemlig ikke kun bruges til at skærme for solen, når I sidder omkring bordet og nyder et måltid sammen – den kan også skærme over sandkassen, badebassinet, eller hvor børnene nu måtte nyde sommerens lune dage.

 

Nyd aftensmaden udendørs under din nye solparasol

I de varme dagtimer er en parasol helt uundværlig, når man har brug for at trække sig fra solen. En terrasseparasol kommer dog også til sin gode ret, når det begynder at blive aften. En af de ting, som de fleste danskere glæder sig over, når det er sommer, er nemlig det faktum, at det forbliver lyst langt ud på aftenen. 


Solen kan dog også være en udfordring, når I skal spise aftensmad, hvis I vel at mærke har besluttet jer for at dække op på terrassen. Som du nok ved, er solens stråler lidt skarpere på denne tid af dagen, og derfor kan en parasol være en helt perfekt løsning. I og med at højden på parasolhovedet kan justeres på vores modeller, gør det, at I ikke får solen i øjnene, når I samler jer rundt om bordet på terrassen – heller ikke på de tidspunkter, hvor solen står lidt lavere på himlen.


Sådan vedligeholder og beskytter du din parasol

En måde, du kan beskytte din parasol på, er at sørge for at folde den sammen, når der er meget vind. Vores parasoller er ganske vist meget slidstærke, men den typiske årsag til, at parasoller går i stykker, er, at man glemmer at folde den sammen under stærke vindforhold. Selve stangen kan nemlig risikere at knække eller blive beskadiget, hvis parasollen bliver udsat for alt for hårde vindstød. I virkeligheden er det en god ide altid at folde den sammen, når du ikke bruger den, for at skåne den så meget som muligt.

Hvis du har for vane at folde din parasol sammen, er det altså en god ting i forhold til at beskytte den mod vindens kræfter. Men hvis der lige har været et af de desværre ret hyppige regnskyl, gør du klogt i at folde den ud, så parasolhovedet kan tørre. På den måde undgår du, at mug, alger og andre plamager sætter sig i stoffet på din parasol. Over natten kan det være en god idé at sætte et overtræk på din parasol, der forlænger levetiden og sørger for at holde misfarvninger på afstand. 


Hvis du har spørgsmål til vores terrasseparasoller, kan du altid kontakte os

Er du ikke helt sikker på, om vores parasoller passer til din terrasse, så kom og se dem i vores 7000 m2 boligunivers i Terndrup. Her kan du med garanti få en inspirerende oplevelse og et godt indtryk af, hvilken parasol der passer til dig. Du kan også altid ringe til os på tlf. 98 33 53 33, hvis du har nogle tekniske spørgsmål til vores parasoller eller andre produkter. Vi ser frem til at hjælpe dig!