Loungemøbler

Hvad enten du ønsker at ligge og slikke sol, drikke kolde drinks eller blot have en lille hyggekrog, hvor du kan konversere med venner og familie, så er et sæt loungemøbler et must-have til sommeren. Der er her, du kan nyde alt, hvad den varme årstid har at byde på, og det i et afslappende område i din have eller på din terrasse, hvor du kan koble helt fra. Her på siden kan du se hele vores udvalg af forskellige lounge-havemøbler.


-20%
HAY Palissade lounge dining bench u. armlæn
HAY Palissade lounge dining bench u. armlæn

Pris: 5.599,00 DKK

Tilbudspris 4.479,00 DKK

Cane-Line Conic sofabord
Cane-Line Conic sofabord
6.799,00 DKK
-20%
HAY Palissade ottoman skammel, antracit
HAY Palissade ottoman skammel

Pris: 2.899,00 DKK

Tilbudspris 2.319,00 DKK

-20%
HAY Palissade lounge stol, høj antracit
HAY Palissade lounge stol, høj

Pris: 4.699,00 DKK

Tilbudspris 3.759,00 DKK

-20%
HAY Palissade  bench, olive
HAY Palissade bench

Pris: 3.599,00 DKK

Tilbudspris 2.879,00 DKK

-20%
HAY Palissade stool antracit
HAY Palissade stool skammel

Pris: 2.099,00 DKK

Tilbudspris 1.679,00 DKK

Sorter stigende
pr. side

Hvornår får man brug for loungemøbler? 

I Danmark dyrker vi hyggen – vi kan godt lide at hygge os. Om vinteren består hyggen bl.a. af at samles rundt omkring pejsen, putte sig under en varm dyne med en varm kop te i hånden eller noget helt tredje. Om sommeren kommer vi frem fra vores vinterhi, smider uldsokkerne og søger mod udearealet. Det er her, hvor loungemøbler kommer til sin gode ret. 

Det kan være, at du allerede har et havebord med dertilhørende stole, men det er måske ikke et sted, hvor du kan slænge dig og slappe fuldstændig af. Loungemøbler til haven føles som at sidde i sofaen indenfor, men med den undtagelse, at du kan sidde udenfor og nyde solen under en skyfri himmel. 


Vores havemøbler til udendørs lounge passer perfekt til det omskiftelige sommervejr

Men hvis vi skal være helt ærlige, er det aldrig helt til at spå om, hvordan det danske sommervejr kommer til at udforme sig. Det er aldrig helt til at undgå, at sommeren indebærer en smule regnfulde dage.

Lidt regn skal du dog ikke bekymre dig om, når du bestiller loungemøbler fra Max Jessen. Hos os får du terrassemøbler, der er skræddersyet til det omskiftelige danske sommervejr. Det betyder, at mange af vores loungemøbler er lavet i et materiale, der har Quickdry. Det vil sige, at hynderne til dine loungemøbler hurtigt tørrer, hvis der skulle komme en hurtig byge.


Få fat i loungemøbler fra kendte producenter til haven, sommerhuset eller altanen

Hos Max Jessen fører vi loungemøbler af den bedste kvalitet, og det har noget at gøre med de producenter, du finder i vores sortiment, som bl.a. omfatter FDB-havemøbler, Cane-Line, HAY og SACKit. Den høje kvalitet gør, at du kan få glæde af dine loungemøbler til haven i mange år. 

Det er dog ikke kun i din have eller på din terrasse, at vores loungemøbler passer perfekt ind. Du kan med fordel prioritere et loungesæt til dit sommerhus, hvis du har sådan et. Nogle danskere elsker at rejse til udlandet, andre elsker at bruge ferien på at slappe af i deres sommerhus. 

Det handler i den forbindelse om at have de helt rigtige møbler, der kan sætte en fed streg under hyggen, når du er i sommerhus. De helt rigtige møbler kan vi heldigvis hjælpe med – hyggen kommer helt af selv derefter.

Du kan også pifte altanen op, hvis du bor inde i byen. Der er ingen, der siger, at din altan skal bestå af et bord og fire stole. Hvorfor ikke pifte altanen lidt om med nogle loungemøbler – især hvis din altan vender mod solen. Hvem siger, man ikke kan slikke sol fra sin lejlighed?

 

Er du i tvivl om noget? Kontakt os allerede i dag

Har du spørgsmål til vores loungemøbler, kan du altid kontakte os på tlf. 98 33 53 33. Hvis du mangler inspiration til din bolig, kan du også besøge vores store boligunivers i Terndrup. Vi ser frem til at hjælpe dig!