Havestole

Der er intet, der slår den danske sommer. Vi går alle rundt med et lidt bredere smil, dagene føles en anelse længere end normalt, og vi bruger ferien på at lade de tiltrængte energidepoter op under solens varme stråler. Samlingspunktet for en familie flyttes udenfor, i takt med at vi går sommeren i møde – netop derfor kan du ikke undvære et sæt havestole. Her på siden kan du se hele vores udvalg af havestole.

 
Cane-Line Derby havestol
Cane-Line Derby havestol
3.599,00 DKK
-20%
HAY Palissade dining armstol
HAY Palissade dining armstol

Pris: 3.299,00 DKK

Tilbudspris 2.639,00 DKK

-20%
HAY Palissade ottoman skammel, antracit
HAY Palissade ottoman skammel

Pris: 2.899,00 DKK

Tilbudspris 2.319,00 DKK

-20%
HAY Palissade barstol, antracit
HAY Palissade barstol

Pris: 2.699,00 DKK

Tilbudspris 2.159,00 DKK

-20%
HAY Palissade stool antracit
HAY Palissade stool skammel

Pris: 2.099,00 DKK

Tilbudspris 1.679,00 DKK

-20%
HAY Palissade havestol, oliven
HAY Palissade havestol

Pris: 2.299,00 DKK

Tilbudspris 1.839,00 DKK

-20%
HAY Palissade armstol, oliven
HAY Palissade armstol

Pris: 2.699,00 DKK

Tilbudspris 2.159,00 DKK

-45%
FDB M6 loungehavestol designet af Thomas E. Alken
FDB M6 Sammen loungehavestol designet af Thomas E. Alken

Pris: 5.499,00 DKK

Tilbudspris 2.999,00 DKK

-33%
FDB M1 havestol teak designet af Thomas E. Alken
FDB M1 havestol Sammen designet af Thomas E. Alken

Pris: 2.999,00 DKK

Tilbudspris 1.999,00 DKK

HAY Hee Lounge stol - sort
HAY Hee Lounge stol
2.149,00 DKK
Cane-Line Lean havestol
Cane-Line Lean havestol
1.799,00 DKK
Sorter stigende
pr. side

Hos Max Jessen får du et sæt havestole, der passer til det danske sommervejr 

Har du brug for nogle havemøbler til terrassen, udgør havestolene en stor del af det samlede udtryk. Der er dog forskel på vores udvalg af havestole. Nogle passer bedst til en hyggelig loungestemning, hvor man sidder med en god kop kaffe eller koldt glas hvidvin sammen med venner eller familie. 

På den anden side fører vi også et udvalg af “almindelige” havestole, som passer perfekt til hverdagen, hvor den sommerlige og grillstegte aftensmad spises udenfor rundt om bordet. Herudover er disse havestole også et naturligt samlingspunkt om sommeren. Når solen endelig står over os, rykker vi danskere helt naturligt udenfor, hvor et sæt havestole er helt uundværligt for en familie. 


Havestole med høj lysægthed, der holder i flere somre

To nøgleord, der er alfa og omega, når du er på udkig efter nye havestole til din terrasse, er holdbarhed og komfort. Én ting er, at dit nye sæt havestole ser godt ud på terrassen. En anden ting er, at de helst skal se pæne ud flere somre i træk. Udover at vores stole er lavet i et moderne og tidløst design, er de også produceret af de bedste materialer. 

Det første tegn på, at en havestol ikke er lavet med udgangspunkt i kvalitet, er, at lysægtheden ikke er høj. Det vil sige, at dine havestole hurtigt begynder at falme i farven. Det skal du ikke bekymre dig om med vores udvalg – vi beskæftiger os kun med kvalitetsprodukter. 

Hvis du alligevel er bekymret for misfarvninger – eller blot ønsker et andet materiale – har vi også et bredt udvalg af havestole i træ. Ved disse modeller skal du ikke bekymre dig om lysægthed. Alle vores træstole er desuden fremstillet i FSC-certificeret (bæredygtigt) træ, fordi vi går op i at passe på miljøet. 

Husk, at vi også har et stort udvalg af havebænke, loungemøbler og andet til haven i træ eller andre kvalitetsmaterialer. 


Hvilke havestole bør jeg vælge? 

Hos Max Jessen er vi helt vilde med havestole, og vi mener ikke, at du bør gå på kompromis, hvis du vel at mærke har plads på din terrasse til forskellige typer af havestole. Vi mener, at du med fordel kan vælge et sæt af følgende tre typer havestole:

  • Havestole til at sidde oprejst i 

  • Havestole til at slænge sig i

  • Havestole til at lægge sig i

Vi anbefaler, at du prioriterer det første punkt. De “almindelige” havestole er det mest ideelle sted at samles, når det f.eks. er aftensmadstid, men også hvis du får besøg af venner eller familie. 

Det andet punkt er havestole, som du kan slænge dig i. Disse bliver også kaldt for loungestole. Disse havestole er lidt en mellemting mellem en solseng og en almindelig havestol. Loungestolene er perfekte, hvis du skal nyde en kold drink med dine gæster efter en bid mad, eller hvis du skal slappe af med en spændende bog.

En havestol, som du kan lægge dig i, bliver også kaldt for en solseng eller en solvogn. Disse er helt ideelle, hvis du ser dit snit til en tiltrængt middagslur, eller hvis du gerne vil solbade. Du kan finde din næste solvogn i vores udvalg af havemøbler


Du kan altid kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores havestole

Hvis du har spørgsmål til vores havestole, kan du altid kontakte os. Er du på udkig efter inspiration til indretningen af dit udeareal, kan du også besøge vores store boligunivers i Terndrup. Du kan ringe til os alle hverdage på tlf. 98 33 53 33. Vi ser frem til at hjælpe dig!