Den fine lænestol er opkaldt efter Boesens svigermor og er overraskende lille, hvilket gør den yderst anvendelig og perfekt til alle slags rum, interiør og indretninger.
Den lækre stol er lav, åben og omfavnende og et udtryk for essensen af en loungestol, der giver flere muligheder for forskellige slags siddepladser. Den er skabt med kærlighed til naturlige materialer i både polstring og stoleben fremstillet i eg eller valnød. Resultatet er en afslappende og meget komfortabel loungestol, der frister til at tage plads og læne sig tilbage.

VB1 Lille Petra lænestolen fås med polstringerne Hallingdal, Karakorum og fåreskind, og du kan vælge mellem stoleben i egetræ eller valnød.
Opgivet pris er monteret med Karakorum 003 og ben i valnød.
Lille Petra monteret med fåreskind og ben i valnød 29.999,-.
Lænestol Lille Petra fra &tradition
Skøn og lækker VB1 lænestol fra populære &tradition.
Slæng dig tilbage i den skønneste loungestol fra &tradition. Lille Petra er designet af Viggo Boesen for &tradition i 2018.
Oprindeligt blev stolen introduceret tilbage i 1938, hvor Lille Petra vandt indpas og fik øjeblikkelig ros på Københavns Cabinetmakers Guild Exhibition. Efterfølgende vinder den smukke lænestol udmærkelser på udstillinger i New York og Berlin.
Den udgør er et af de få designs af arkitekten Viggo Boesen, der blev associeret med Danmarks signaturdesignæstetik i 1930'erne kaldet funkis stil.
Stolen skilte sig ud på det blødere, økologiske æstetik, der udfordrede den minimalistiske tilgang hos Bauhaus.
Kontakt os venligst for priser på de forskellige varianter på 98335333
21.995,00 DKK

Specifikationer

Bestillingsvare Ja
Levering 4-5 uger
Mærke &Tradition
Mærke Lille Petra
Størrelse L79XH75XB83

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?