Top-Line | Ulla - 2 pers. - tremmesofa

På lager
14.599,00 kr.
Varen er udstillet i butik

 

Top-Line 2 pers. tremmesofasæt

Saml familien med en 2 pers sofa monteret med sort Semianilin læder overalt og stel i eg. Duntop og skum indlæg. 

Mere info om produktet
Delbetaling
499 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 14.599 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 499 kr. Samlede kreditomk. 3.358 kr. Samlet tilbagebetaling 17.957 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 14,90%. Der er fortrydelsesret.

Top-Line Ulla tremmesofa

Du får her en utrolig skøn 2 pers tremmesofa betrukket med sort læder. Sofaerne er det perfekte valg til det mangfoldige hjem, da der her er plads til hele familien, hvilket gør dem utrolig praktisk at have stående i stuen. Derudover kan de nemt stilles frit i stuen eller i forskellige opstillinger.

Med Top-Line Ulla sofa får du ikke blot én, men hele to sæderækker at slænge dig på. Denne type sofa er et rigtig godt samlingspunkt, hvor der er plads til både familie og gæster. Det kan også være praktisk at vælge en puf til, hvis man har brug for ekstra meget plads. Lige meget hvad, jeres kunder måtte ønske i en 3 har vi helt sikkert den rigtige løsning.

Stellet er udarbejdet i hvidolieret egetræ. 

________________

Ønsker du sofasættet i en anden polstring eller stellet i en anden oliering, så kontakt os endelig på [email protected] for pris og information. 

Mere info om produktet
Specifikationer
Varenummer9112038
MærkeTop-Line
Produkt TypeSofaer
FarveSort læder
Model2 Pers sofa
PolstringLæder
StelTræ
Længde140 cm
Bredde82 cm
Relevant infoTilbud - begrænset antal
Produkt i ButikVaren er udstillet i butik