Hold fødderne lune med tæpper til gulvet

Tæpper fås i mange forskellige typer. Du kan få væg til væg tæpper, håndlavede tæpper, tæppeløbere eller uldtæpper. Fælles for alle typer er dog, at du heldigvis kan holde fødderne lune, uanset hvilket behov for tæpper du ellers har. Køb dine tæpper hos ILVA Max Jessen og giv lidt farve til din boligindretning og dine gulve. Både dit gulv og dine fødder vil takke dig.

Tæppeløbere til entréen

Det er ikke altid lige, at man har lyst til at dække hele sit gulv med væg til væg tæpper. Derfor kan en tæppeløber være en udmærket løsning til alligevel at få et rum til at virke varm og velkommende. Det kunne f.eks. passe fint med en tæppeløber til entréen. En tæppeløber kan faktisk også snyde med illusionen af, at rummet virker større eller længere, end det i virkeligheden er. Tæppeløbere kan fås i mange størrelser designs og farver, så hos ILVA Max Jessen er vi sikre på, at du vil kunne finde en tæppeløber til dit behov og din smag. Entréen bliver smukt piftet op med en tæppeløber i en flot farve. Det er et meget enkelt tiltag, men det giver en stor ændring i rummets helhed.

Se vores tæpper i butikken

Kom gerne forbi vores butik i Terndrup på 7000 m2 en dag og se alle vores forskellige tæpper. Vi er glade for at kunne sige, at du har noget at vælge imellem fra bl.a. HAY, FDB, HC tæpper, EGE, FERM, Nordal eller MUUBS. Et tæppe dekorerer dine gulve, og akustikken bliver faktisk også forbedret. Tag en snak med vores kompetente medarbejdere om dit behov for tæpper i hjemmet.

Køb dine tæpper online her på webshoppen

Klik dig ind på vores forskellige undersider for tæpper: afpassede tæpperløbere og væg-til-væg. Her kan du se de forskellige sortimenter, og når du har besluttet dig for et tæppe, kan du nemt bestille det hjem til boligen direkte her på webshoppen.

Har du spørgsmål vedrørende dit køb af tæpper?

Du kan ringe til os på telefon 98 33 53 33 mellem kl. 10 og 17.30 på hverdage eller sende os en mail til terndrup@ilva.dk med dine spørgsmål. At købe nye tæpper kræver nogle gange lidt overvejelser og en snak med en af vores medarbejdere, før du træffer din beslutning.

Fandt du ikke det tæppe, du ledte efter? - Så prøv www.ilva.dk vi er medlem af kæden og fører fuldt sortiment.