Spejle og galleri.

Frisk hverdagen op med nye spejle til hjemmet og familien Spejle fås i alle mulige udgaver. Firkantede, aflange, runde, kreative og små. Uanset, hvad du søger, så har ILVA en god løsning til dig. Se for eksempel de flotte og populære modeller med metalramme, eller et gulvvippespejl til entreen, som kan vinkles, så det ser ud som om, rummet er blevet større end før.

I stuen kan det være både smukt og inspirerende med nyt galleri og en del af din æstetik.

Vores galleri fra Malerifabrikken, HOEI og INCADO er flotte og et elegant kunstværk i sig - hver for sig, og kan gøre enhver kedelig væg rigtig flot at se på.
Spejlene er fra ILVA, Nordal, HOEI, Cozy Living, HAY, FDB, By Lassen, House doctor og mange flere.

I Snehvide forbinder man spejle med forfængelighed – men dit hus kan også forvandles på næsten magisk vis og blive lysere og se meget større ud, hvis du anvender dem på de rigtige vægge. ILVA altid har et kæmpe sortiment, så der er noget for enhver smag.

Boligtilbehør er ikke altid det du tænker på først, når du skal indrette dit hjem - men det er det, der giver dit hus sjæl. En type boligtilbehør der både bringer funktion og dekoration i hjemmet er spejlet – en undervurderet men uundværlig genstand for de fleste. Både store som små kan have glæde af et spejl på værelset. De klassiske firkantede spejle passer ind over alt i hjemmet og til enhver ejer. Er man mere til det romantiske look kan de runde spejle og billeder være et godt køb – de fås med og uden rammer, afhængig af hvor meget du ønsker, at det skal pynte. Rammerne kan være særdeles dekorative og nogle fås endda i abstrakte, kunstneriske designs så din personlige stil kan skinne igennem.