Få et grønt pust til hjemmet med vaser og krukker

Der er bare ikke noget, der pynter en bolig mere end en elegant vase med en buket smukke blomster. Det lyder dumt, men ofte behøver du ikke engang blomster i vasen, for at boligindretningen sidder lige i øjet. Der findes så mange smukke vaser og krukker, at de sagtens kan stå fremme - og måske uden blomster - for at skabe en dekorativ atmosfære i hjemmet.

En porcelænsvase er rigtig smuk. Sæt nogle grene i vasen og sværere behøver det faktisk ikke at være. Du kan stille den i vindueskarmen, på en hylde eller på spisebordet. Det ser også rigtig flot ud, hvis du laver en bakke til sofabordet sammen med et par stearinlys i smukke stager. Store vaser er perfekte til blomsterbuketter, når dine gæster kommer på besøg og måske har en værtindegave med til dig i form af en buket. Gæsterne bliver altid så glade, hvis deres blomster bliver sat i en flot vase stor vase og måske placeret et sted i stuen, hvor alle kan se deres blomster. Ligeså meget som du føler dig værdsat ved at få nogle smukke blomster, føler dine gæster sig værdsat, hvis du stiller dem et sted i hjemmet, hvor de skriger på opmærksomhed.

Pynt din vindueskarm med en vase

Små vaser med en lille blomst eller to er f.eks. ideelle til vindueskarmen. Det ser godt ud med en elegant vase i vindueskarmen med et par flotte hardbackbøger liggende ved siden af. Vindueskarmen er et område, der alligevel ikke er så praktisk anvendeligt, og det er derfor perfekt til at pynte med lidt grøn stemning. Når du bliver overrasket med en rose, vil det også se pænt ud at kunne putte den i en af dine små vaser og placere den på skænken ved siden af familiebilledet. Men hos ILVA Max Jessen mener vi ikke, at vaser bare er noget, man bruger til opbevaring og præsentation af blomster - vaser er kunst og en pyntegenstand i sin rene form.

Se vores vaser og krukker i butikken

Du skal være mere end velkommen til at besøge vores butik i Terndrup og få en masse inspiration til din boligindretning. Vi har et stort udvalg af vaser og krukker, og der er ingen tvivl om, at du vil kunne finde en vase eller krukke, der vil se flot ud i dit hjem.

Køb dine nye vaser og krukker online her på webshoppen

Køb dine vaser og krukker her på webshoppen. Vi sørger for, at de bliver pakket godt ind, så de ankommer uskadt hjemme hos dig.

Kontakt os for hjælp

Ring til os på telefon 98 33 53 33 mellem kl. 10 og 17.30 på hverdage eller send en mail til terndrup@ilva.dk, hvis du har spørgsmål. Vi vil gøre vores bedste for at svare på dine spørgsmål.

Fandt du ikke den vase, du ledte efter? - Så prøv www.ilva.dk