Træfigurer

Den klassiske træfigur startede ud som legetøj for vores bedsteforældre men bliver idag set på som designer boligtilbehør, der tager en tilbage til en simpler tid. De håndlavede træfigurer der er slebet og oliebehandlet er også lækre at holde om. Her er der sans for detaljer og gennemført snedriker arbejde.

Hos Max Jessen Terndrup har vi et stort udvalg af træfigurer fra kendte brands som Kay Bojesen, Woud  & Andersen, hvor du finder mange typer trædyr og andre figurer i forskellige træsorter og farver. En perfekt gaveløsninger eller blot til dig selv hvis du mangler pynt til indretningen.

Se vores udvalg af træfiguerer i butikken

Besøger du os i vores butik, kan du se det fulde sortiment af de små træfiguerer, og måske lettere beslutte dig når du holder en i hånden? Vores dygtige 

Køb dine træfigurer online her på webshoppen

Her på hjemmesiden kan du også bestille vores træfigurer udbesværet og enkelt, og så få dem leveret til døren.
Vi tager også træfigurerne retur med et smil, skulle de ikke passe ind i indretningen.

Har du spørgsmål?

har du spørgsmål til vores produkter eller mangler du bare vejledning? så kom ind i forretningen eller du kan kontakte os på telefon 98 33 53 33 mellem kl. 10 og 17.30 på hverdage eller sende os en mail på terndrup@ilva.dk.

Fandt du ikke den kasse du ledte efter?

Så prøv at søge på ilva.dk/figurer for mere inspiration.
 Vi er medlem af kæden og fører fuldt sortiment.

Du er også velkommen til at besøge butikken i Terndrup. I den 7000 m2 store udstilling finder du mere end 100 leverandører udover hele ILVA's sortiment.
Kom og sid i mere end 200 forskellige læne og hvilestole,