Sorter stigende
pr. side

Kasser

Mangler du lidt smart obevaring af de små ting? eller måske vil du bare have lidt ny farve og facon i indretningen. Så er Aykasa, og de andre kasser hos Max Jessen Terndrup måske lige det du søger. De små plastik kasser blander både funktionalitet og design i et smart beholder der kan opbevare eller stå til pynt i dens mange varianter af farver.

Kasser er også gode til at skabe harmoni på hylden eller i vitrine skabet. Så har du altid et sted at lægge de små ting der nemt bliver væk i hverdagen.

Se vores udvalg af kasser i butikken

Du er altid velkommen i butikken, hvor du kan se det fulde sortiment af de kasser vi føre i boligtilbehør eller Max Design. Så er det også nemmere at vurdere de forskellige farver ved siden af hinanden.

Køb dine kasser online her på webshoppen

Her på hjemmesiden kan du også bestille kasserne, og så dem leveret til døren. Vi tager selfølgelig kasserne retur med et smil, skulle de ikke passe ind i indretningen.

Har du spørgsmål?

har du spørgsmål til vores produkter eller mangler du bare vejledning? så kom ind i forretningen eller du kan kontakte os på telefon 98 33 53 33 mellem kl. 10 og 17.30 på hverdage eller sende os en mail på terndrup@iilva.dk

Fandt du ikke den kasse du ledte efter?

Så prøv at søge på ilva.dk/kasser for mere inspiration.
 Vi er medlem af kæden og fører fuldt sortiment.

Du er også velkommen til at besøge butikken i Terndrup. I den 7000 m2 store udstilling finder du mere end 100 leverandører udover hele ILVA's sortiment.