Ferm Pujo stumtjener
Ferm Pujo stumtjener
2.999,00 DKK
Nordal Sky konsolbord
Nordal Sky konsolbord
4.850,00 DKK
Nordal ICON konsolbord i jern med glas, 90x32,
Nordal Icon konsolbord
3.550,00 DKK
-19%
Andersen A-Shelf reol Large
Andersen A-Shelf reol, eg large

Pris: 1.595,00 DKK

Tilbudspris 1.299,00 DKK

-20%
FDB Q5 knage design Philip Bro, valnød
FDB Q3, Q4 eller Q5 knage design Philip Bro

Pris: 239,00 DKK

Tilbudspris 191,00 DKK

-17%
Lille Radius - designet af Mot & Bergstrøm
FDB F24 Radius bænk design Mot & Bergstrøm

Pris: 5.399,00 DKK

Tilbudspris 4.499,00 DKK

UMAGE One more look spejl Antracite grå

Galleri og spejle sendes desværre ikke med posten. Ring gerne 98335333 for information omkring evt. levering med vores egne chauffører eller for at få varen reserveret inden afhentning.

UMAGE Flow shelf hylde
UMAGE Flow shelf hylde
1.499,00 DKK
UMAGE Convenience bænk røget eg
UMAGE Convenience bænk
1.899,00 DKK
-16%
Andersen A-Shelf reol Large
Andersen A-Shelf reol, eg medium

Pris: 1.195,00 DKK

Tilbudspris 999,00 DKK

Andersen Multi Mirror spejl

Galleri og spejle sendes desværre ikke med posten. Ring gerne 98335333 for information omkring evt. levering med vores egne chauffører eller for at få varen reserveret inden afhentning.

Woud høj piedestal Large
WOUD Pidestall
1.379,00 DKK

Havekrukker sendes desværre ikke med posten. Ring gerne 98335333 for information omkring evt. levering med vores egne chauffører eller for at få varen reserveret inden afhentning.

Sorter stigende
pr. side

Pift entréen op med en stumtjener eller en fin bænk

Skab et godt førstehåndsindtryk. Der er mange ting, du kan gøre for at pifte entréen op. Du kan købe en tæppeløber, en loungestol eller et spejl. Vigtigst af alt er dog nok, at du har et sted at hænge dit overtøj og opbevare dine sko. Det kan f.eks. være en House doctor knagerække eller en Knax knagerække.

Du kan også kaste dig ud i en stumtjener eller et flot jerntøjstativtil entréen. De ser altid meget eksklusivt ud på den rå måde. En mulighed kunne også være at stille kurv i hjørnet til opbevaring af paraplyer, vandrestokken eller lignende. Det er kun fantasien, der sætter grænserne, når det kommer til indretningen af din entré. Gør noget ud af den - det er det første dine gæster ser, når de træder ind af døren til dit hjem.

Ny knagerække - WOUD, MUUBS, Menu, Ferm living, House Doctor eller Knax?

En knagerække er et temmelig vigtigt redskab i din entré. Hvor skulle du ellers hænge alt dit over-tøj, når du kommer ind af døren?

En WOUD Knaegt knagerække giver et farvespil til entréen, da knopperne på knagene er så smukke. Denne knagerække er perfekt til især børnefamilier, da børnene kan få hver deres egen knag til deres jakker, og så synes de måske, at det er lidt sjovere selv at hænge jakken på plads, når de kommer hjem fra skole eller fra fodboldtræningen.

En House Doctor er mere simpel og stilrent i designet. House Doctor knagerækken fås også i mange forskellige farver, men designet er samme elegante udtryk. Knagerækken er smal, og den tager ikke ret meget plads med dens tidløse design. Den er gennemtænkt, praktisk og af høj kvalitet.

Se vores tilbehør til entréen i butikken

Kom gerne forbi vores butik i Terndrup på 7000 m2 og se alt vores tilbehør til entréen. Gå på opdagelse i vores flotte butik og find en masse inspiration til indretningen af din entré.

Fandt du ikke hvad du søgte? så find inspiration på ilva.dk/boligtilbehoer

Køb dit entrétilbehør online her på webshoppen

Når du har besluttet dig for, hvad du gerne vil købe af tilbehør til din entré, kan du nemt og hurtigt gøre det direkte her på webshoppen. Bestil og få leveret!

Få svar på dine spørgsmål

Du kan ringe til os på telefon 98 33 53 33 mellem kl. 10 og 17.30 på hverdage eller sende os en mail til terndrup@ilva.dk med dine spørgsmål.