Plejemiddel til Stenoverflader

Vores Guardian G-Polish er specielt udviklet til vedligeholdelse af polerede og blanke, lakerede stenoverflader og højglansoverflader. Produktet renser, polerer og efterlader en beskyttende film på overfladen. Produktets egenskaber omfatter:- Anti-korrosive egenskaber - Efterlader en attraktiv finish - Ingen sløvhed ved rengøring Produktet er udviklet til at rengøre og polere alle typer overflader, der er blevet behandlet med stenforsegler (f.eks. marmor, granit osv.). Produktet fjerner smudspartikler og pletter fra overfladen og efterlader den ren og skinnende. Produktet indeholder ikke slibemidler eller skuremidler, der kan beskadige den overflade, der rengøres. Brugen af dette produkt vil forlænge levetiden på din stenforsegler ved at holde den beskyttet mod smudspartikler og organiske stoffer som planteolier osv. Påføringsmetoden for dette produkt er meget enkel: Brug en blød klud eller svamp til at påføre en lille mængde af produktet på den overflade, der skal rengøres. Tør derefter overskydende væske af, indtil der kun er et tyndt lag tilbage på overfladen (pas på ikke at påføre for meget). Efter rengøringen skylles eventuelle rester af med rigeligt vand.
Plejemiddel til Stenoverflader

Dine møblers levetid

Møbelpleje er ikke noget, du behøver at gøre hele tiden, men det er en god idé at have et par praktiske produkter, hvis uheldet skulle være ude med dit yndlingsmøbel. Hvis du har fået en plet på din sofa eller stol, er der masser af måder at få den væk på. Vi har masser af pletfjernere og andre rengøringsprodukter, der kan hjælpe. Til den daglige vedligeholdelse anbefaler vi at behandle træmøbler med møbelolie en eller to gange om året. Du kan også bruge dette produkt på lædermøbler, hvis de ser lidt tørre eller kedelige ud. Vi har masser af andre produkter, der kan hjælpe med at forbedre dine yndlingsmøbels tilstand og udseende på ingen tid - fra lædercreme til træpolish og meget mere!
Den gode behandling

Møbelpleje er afgørende for at holde dine møbler i god stand. Brug møbelplejeprodukter som møbellæderfedt, møbel- og tekstilimprægnering, møbelvoks og mange andre forebyggende møbelplejeprodukter til at øge holdbarheden af dine møbler, så de holder længere - og ser godt ud. Hvis du har træ- eller lædermøbler, der er begyndt at se lidt slidte ud, kan du bruge møbelolie, trævoks eller læderfedt til at give dine møbler gløden tilbage, afhængigt af materialet. Blandt vores udvalg af møbelplejeprodukter finder du flere produkter fra mærket Guardian, som har specialiseret sig i møbelplejeprodukter. Du kan derfor finde Guardian møbelpleje samt tekstilrens og imprægnering fra mærket.


Vedligeholdelse

Selvom designermøbler er designet til at holde i generationer, bør forholdet mellem dig og dine møbler være en lang kærlighedshistorie, der plejes med de bedste vedligeholdelsesprodukter. Vi kan hjælpe dig med at pleje og forlænge dine møblers levetid ved at behandle dem korrekt. Her finder du de bedste produkter og råd til, hvordan du vedligeholder og rengør dine møbler bedst muligt, alt efter hvilket materiale møblerne er lavet af og behandlet med. Under møbelpleje finder du også en masse guides, der hjælper dig og dine møbler med at holde i mange år. Hvis du skulle være så uheldig at få et skjold eller en belægning på dit møbel, er vi altid klar til at forsøge at hjælpe dig med at reparere skaden.
Et godt tip

Det er vigtigt at passe på sine havemøbler, hvis man vil have dem til at holde så længe som muligt, for det er en investering i fremtiden. Levetiden og holdbarheden af dine møbler forlænges, når du passer godt på dem. Det er også en investering i dine møblers fremtid, fordi pleje af dine møbler også gør dem mere modstandsdygtige over for forskellige vejrforhold. Hvis du har et spisebord af træ, der har været omkring mange mennesker og begivenheder og kunne bruge lidt pleje, er der også et udvalg til det. Gå på opdagelse i møbelplejeprodukterne, og find dit næste møbel, der trænger til en kærlig hånd.

Vi giver dig gode råd til, hvordan du passer på dine møbler

Møbelvedligeholdelse er en vigtig del af at holde dine møbler i god stand. Det handler ikke kun om at rengøre dine møbler, men også om at pleje dem ordentligt. Vi ønsker, at du skal have glæde af dine møbler i lang tid. Derfor har vi et varieret udvalg af plejeprodukter, så du har meget at vælge imellem, når du skal rengøre dine møbler. Af samme grund har vi også samlet en masse information om, hvordan du vedligeholder dine møbler - og med hvilke produkter - så dine møbler har en god chance for at holde år efter år. Hvis du er på udkig efter vedligeholdelsestips til dine indendørs møbler, såsom hvordan du plejer ubehandlede træ- og lædermøbler, og hvilket sofarensemiddel du skal vælge, når du rengør din stofsofa, kan du læse vores guide "Tips til møbler". Hvis det er dine udendørsmøbler, der trænger til en opdatering, kan du læse vores guide til vedligeholdelse af havemøbler.

Hvis du har yderligere spørgsmål, anbefaler vi, at du kigger forbi vores store boligbutik i Terndrup eller kontakter os i butikken på 98 33 53 53 33.