Plejemiddel til Havemøbler

De bedste havemøbler er lavet af træ af høj kvalitet og har et beskyttende lag lak eller maling. Det vil hjælpe dem med at holde i mange år, men du er nødt til at passe ordentligt på dem for at sikre, at de forbliver i god stand. Hvis du ikke passer på dine havemøbler, kan du gøre mere skade end gavn, når det kommer til vedligeholdelse. Følg disse tips, så dine havemøbler bliver ved med at se ud som nye: Opbevar altid dine havemøbler på et tørt sted. Hvis du lader dem stå ude i regnen eller udsætter dem for solen, vil træet blive mættet og begynde at rådne. Det kan forårsage revner i træet og gøre det svagt, hvilket betyder, at din stol en dag kan kollapse under din vægt! Rengør dine havemøbler regelmæssigt med en blød klud eller svamp, så der ikke samler sig støv oven på overfladen. Du kan bruge vand og sæbe, hvis det er nødvendigt, men sørg for, at alt snavs er fjernet, før du tørrer af med en ren klud eller køkkenrulle. Når det er tørt, påføres linolie eller en anden type olie/voks-blanding i henhold til producentens anvisninger (normalt ved at gnide det ind i overfladen). Det vil ikke kun beskytte mod fugt, men også give dine havemøbler en flot glans!
Plejemiddel til Havemøbler

Dine møblers levetid

Møbelpleje er ikke noget, du behøver at gøre hele tiden, men det er en god idé at have et par praktiske produkter, hvis uheldet skulle være ude med dit yndlingsmøbel. Hvis du har fået en plet på din sofa eller stol, er der masser af måder at få den væk på. Vi har masser af pletfjernere og andre rengøringsprodukter, der kan hjælpe. Til den daglige vedligeholdelse anbefaler vi at behandle træmøbler med møbelolie en eller to gange om året. Du kan også bruge dette produkt på lædermøbler, hvis de ser lidt tørre eller kedelige ud. Vi har masser af andre produkter, der kan hjælpe med at forbedre dine yndlingsmøbels tilstand og udseende på ingen tid - fra lædercreme til træpolish og meget mere!
Den gode behandling

Møbelpleje er afgørende for at holde dine møbler i god stand. Brug møbelplejeprodukter som møbellæderfedt, møbel- og tekstilimprægnering, møbelvoks og mange andre forebyggende møbelplejeprodukter til at øge holdbarheden af dine møbler, så de holder længere - og ser godt ud. Hvis du har træ- eller lædermøbler, der er begyndt at se lidt slidte ud, kan du bruge møbelolie, trævoks eller læderfedt til at give dine møbler gløden tilbage, afhængigt af materialet. Blandt vores udvalg af møbelplejeprodukter finder du flere produkter fra mærket Guardian, som har specialiseret sig i møbelplejeprodukter. Du kan derfor finde Guardian møbelpleje samt tekstilrens og imprægnering fra mærket.


Vedligeholdelse

Selvom designermøbler er designet til at holde i generationer, bør forholdet mellem dig og dine møbler være en lang kærlighedshistorie, der plejes med de bedste vedligeholdelsesprodukter. Vi kan hjælpe dig med at pleje og forlænge dine møblers levetid ved at behandle dem korrekt. Her finder du de bedste produkter og råd til, hvordan du vedligeholder og rengør dine møbler bedst muligt, alt efter hvilket materiale møblerne er lavet af og behandlet med. Under møbelpleje finder du også en masse guides, der hjælper dig og dine møbler med at holde i mange år. Hvis du skulle være så uheldig at få et skjold eller en belægning på dit møbel, er vi altid klar til at forsøge at hjælpe dig med at reparere skaden.
Et godt tip

Det er vigtigt at passe på sine havemøbler, hvis man vil have dem til at holde så længe som muligt, for det er en investering i fremtiden. Levetiden og holdbarheden af dine møbler forlænges, når du passer godt på dem. Det er også en investering i dine møblers fremtid, fordi pleje af dine møbler også gør dem mere modstandsdygtige over for forskellige vejrforhold. Hvis du har et spisebord af træ, der har været omkring mange mennesker og begivenheder og kunne bruge lidt pleje, er der også et udvalg til det. Gå på opdagelse i møbelplejeprodukterne, og find dit næste møbel, der trænger til en kærlig hånd.

Vi giver dig gode råd til, hvordan du passer på dine møbler

Møbelvedligeholdelse er en vigtig del af at holde dine møbler i god stand. Det handler ikke kun om at rengøre dine møbler, men også om at pleje dem ordentligt. Vi ønsker, at du skal have glæde af dine møbler i lang tid. Derfor har vi et varieret udvalg af plejeprodukter, så du har meget at vælge imellem, når du skal rengøre dine møbler. Af samme grund har vi også samlet en masse information om, hvordan du vedligeholder dine møbler - og med hvilke produkter - så dine møbler har en god chance for at holde år efter år. Hvis du er på udkig efter vedligeholdelsestips til dine indendørs møbler, såsom hvordan du plejer ubehandlede træ- og lædermøbler, og hvilket sofarensemiddel du skal vælge, når du rengør din stofsofa, kan du læse vores guide "Tips til møbler". Hvis det er dine udendørsmøbler, der trænger til en opdatering, kan du læse vores guide til vedligeholdelse af havemøbler.

Hvis du har yderligere spørgsmål, anbefaler vi, at du kigger forbi vores store boligbutik i Terndrup eller kontakter os i butikken på 98 33 53 53 33.