XL 120+ kg

Velkommen til vores møbelkollektion, hvor du vil finde et omfattende udvalg af kontorstole, gaming stole, lænestole, sofaer og senge, der er designet specielt til at modstå en vægt på op til 350 kg. Det er en almindelig misforståelse, at møbler til større størrelser ikke kan være smukke. Vi er her for at bryde den opfattelse. Vores møbler er ikke bare robuste og holdbare, de er også smukt designet og passer perfekt ind i enhver stil eller indretning. I dag er mange af os både højere og lidt bredere end tidligere, og vi forstår vigtigheden af at have møbler, der kan rumme vores nye kropsdimensioner.
XL 120+ kg

XL+ møbler

Vi har i denne kategori samlet en række møbler, som har en ekstra ydeevne i form af holdbarhed og vægtklasse. Møblerne her på siden kan holde til en højere vægt end de fleste møbler. Det varierer fra møbel til møbel men flere af møblerne kan holde til en vægt på op til 350 kg. 

Det er på ingen måde en umulig opgave at finde smukke og moderne møbler til større størrelser. Størstedelen af møbler på markedet er testet til en vægt på op til 120 kg og derfor kan det oftest virke som en umulighed at finde møbler, som kan holde til en højere vægt end de 120 kg. 

Men hos Max Jessen kan du finde de møbler til XL+ du søger efter. 
Ekstra ydeevne

På siden her har vi samlet en lang række møbler, såsom kontorstole, lænestole, loungestole, seniorstole, sofaer og senge, som har det tilfælles at de holder til en vægt på op til 350 kg. 

Du kan derfor sikkert sætte dig i din lænestol uden at være bange for om den kan holde. Læn dig tilbage og slap af i stuen. Den moderne krop

Det er ingen hemmelighed, at den moderne krop i den vestlige verden har forandret sig markant i de seneste årtier. Vi er blevet højere og bredere, og det kan være en udfordring at finde møbler, der passer til vores nye kropsstørrelse. Heldigvis har møbeldesignere og producenter reageret på dette behov ved at skabe møbler med højere borde, stole og design, der kan rumme vores nye dimensioner.

Vores udvalg af møbler er ikke kun robuste og holdbare, men de er også designet med din komfort i tankerne. Vi ønsker, at du både skal kunne sidde og ligge godt i vores møbler, og derfor er de udviklet med ekstra støtte og ergonomiske funktioner, der passer til din krop og behov.

Køb møbler der passer

Vælg møbler, der vil vare i mange år, og som kan rumme og understøtte din kropsmasse og højde. Gør en investering i møbler, der er skabt til at stå imod tidens tand, og som vil give dig den optimale komfort, uanset om du arbejder, spiller eller slapper af.

Opdag vores udvalg af møbler, der er skabt til den moderne kropsstørrelse og vægt. Vælg kvalitet og funktionalitet, der vil vare i mange år fremover. Lad møblerne passe til dig og ikke omvendt.Møbler til tungere mennesker

Derfor har vi valgt at tilbyde møbler, der er testet til at holde en vægt på op til 350 kg. Vores møbler er ikke bare konstruktioner, de er komfortable til dig at sidde eller ligge i. Den moderne krop i den vestlige verden har ændret sig over tid, og vi er her for at imødekomme dette behov. Vores møbeldesignere og producenter har reageret på denne udvikling ved at skabe møbler med højere borde, stole og et design, der kan håndtere større vægt end gennemsnittet.

Udforsk vores store udvalg af møbler, der er skabt til at rumme lidt større mennesker. Vælg møbler, der ikke kun vil holde i mange år, men som også giver dig den ultimative komfort og stil, uanset om du arbejder, spiller eller slapper af. Nyd skønheden i møbler til større størrelser og føl dig tryg ved at have valgt møbler, der er skabt til at passe til din krop. Det er tid til at omfavne din størrelse og investere i møbler, der virkelig passer til dig.