Spisebordsstole

Spisebordet skal suppleres med spisebordsstole. Køb en god spisebordsstol hos Max Jessen - du får lyst til at blive siddende og lade samtalen flyde. Vi har spisebordsstole med bløde sæder, højryggede spisebordsstole i træ eller spisebordsstole med armlæn - også kendt som en lænestol. Vores udvalg af forskellige designs betyder, at du kan finde en spisebordsstol, der passer til din stil og dine behov. Max Jessen går ikke på kompromis med hverken komfort, kvalitet eller design. Hvis du skal lave en overdådig middag til dine gæster, er det et krav, at de også sidder behageligt under måltidet. Dine børn skal også føle sig godt tilpas på stolen, så de ikke bliver urolige og får lyst til at skynde sig væk, før maden overhovedet er serveret. Vi sørger for, at vores sortiment dækker et bredt spektrum, når det gælder stil, materialer og komfort. Vi tager højde for, at der er mange personlige stilarter, ønsker og behov.
Spisebordsstole

Du skal kunne sidde godt i dine nye spisebordsstole!

Spisebordsstole er en vigtig del af dit spisebord. Det er vigtigt at vælge en stol, der både er komfortabel og flot. Max Jessen tilbyder et bredt udvalg af spisebordsstole i mange forskellige designs, materialer og prisklasser, så du er sikker på at finde en stol, der passer til dit hjem. Spisebordsstole fås i en række forskellige materialer, herunder træ, metal og vinyl. De kan være polstret med læder eller stof (vinyl). Spisebordsstole i metal er normalt lavet af aluminium, som er stærkt, men alligevel let. Spisebordsstole i træ findes i mange stilarter og overflader, f.eks. kirsebær, eg og mahogni. Polstrede spisebordsstole kan fås med læder- eller stofbetræk (vinyl) og stel af træ eller metal.
En god komfort er vigtigt

Hvis du er på udkig efter lidt ekstra komfort i dit hjem, kan du overveje at tilføje armlæn til dine spisebordsstole. Armlæn giver dig en luksuriøs følelse, når du sætter dig i en stol, der er designet med sans for detaljer, og som giver dig lyst til at blive siddende ved bordet i lang tid. Når du vælger lænestole, skal du være opmærksom på, at de generelt er bredere end almindelige stole uden armlæn. Derfor kan det kræve mere plads både i rummet og omkring spisebordet at få plads til lænestole.Vores spisebordsstole kommer i mange forskellige størrelser og materialer

Når du vælger nye spisebordsstole, bør du overveje materialet. De seneste sæsoner har velour været et populært valg til betræk på alt fra sofaer til hynder, og hos Max Jessen finder du også spisebordsstole med velour i forskellige farver. Spisebordsstole i læder er også et populært valg blandt vores kunder, og du finder et udvalg af læderstole her. Ud over det eksklusive look og feel er læder et slidstærkt materiale, som er relativt nemt at holde rent. Et andet vigtigt aspekt, når du vælger spisebordsstole, er deres design. Stolebenene kan være lige eller buede og kan have fodstøtte eller armlæn. Ryglænene kan være lige eller buede og kan have nogle ekstra detaljer som knapper, syninger eller rør. Der findes også hjørnestole, som har et ekstra sæde i hjørnet af bordet, og ryglæn, som løber langs to sider af bordet i stedet for kun en side, som de fleste andre typer stolerygge gør i dag.

Er du til de helt klassiske farver eller føler du dig spicy?

Når du vælger nye spisebordsstole, bør du overveje materialet. De seneste sæsoner har velour været et populært valg til betræk på alt fra sofaer til hynder, og hos Max Jessen finder du også spisebordsstole med velour i forskellige farver. Spisebordsstole i læder er også et populært valg blandt vores kunder, og du finder et udvalg af læderstole her. Ud over det eksklusive look og feel er læder et slidstærkt materiale, som er relativt nemt at holde rent. Stole med træstel er også populære, fordi de er robuste og langtidsholdbare. Træ er et organisk materiale, der ældes godt med tiden og udvikler smuk patina og revner, efterhånden som det ældes. Hvis du kan lide det rustikke look, men ikke vil risikere at beskadige dine møbler med vandpletter eller ridser, kan du altid vælge træ, der er blevet behandlet med olie eller voks.Her er nogle rigtig gode råd til, hvordan du vælger de helt rigtige spisebordsstole til dit hjem

  • Vælg stole, der passer til bordet i stil og størrelse:  Det er vigtigt, at bord og stole passer sammen for komfortens skyld, så det første råd er at sørge for, at dine nye spisebordsstole passer til dit bord. Det er ærgerligt at vælge stole, der er for høje eller for lave til bordet, så et godt tip er at måle de stole, du allerede har, og sammenligne disse mål med de mål, der er angivet på ilva.dk. Så kan du hurtigt vurdere, om sædehøjden er rigtig, om bredden på stolene er passende, og om eventuelle armlæn på stolene kan gå ind under bordpladen, når de ikke er i brug. Det er også værd at overveje, hvor meget plads der vil være under dit nye spisebord, da det vil påvirke, hvilke stole der fungerer bedst. Hvis der ikke er plads nok til, at dine ben kan komme ind under bordet, bør du måske overveje en stol med armlæn eller endda en spisebordsstol uden armlæn.
  • Når du vælger materiale til din stole, skal du huske at overveje kvaliteten: Spisebordsstole er nogle af de mest brugte møbler i hjemmet. Derfor er det en god idé at vælge spisebordsstole i et materiale, der passer til din familie og dit temperament. Hvis du har børn, er der en vis risiko for, at der bliver spildt mad på dine spisebordsstole fra tid til anden. Derfor vil mange børnefamilier gerne vælge spisebordsstole, der er lette at holde rene - undgå med andre ord stole med lyst stofbetræk.
  • Sørg for, at spisebordsstolene passer sammen med de andre møbler i rummet: Hvor stort er det rum, hvor dine nye spisebordsstole skal stå? Hvis det er i et lille køkken med en lille spiseplads, kan mørke stole hurtigt blive overvældende. Klassiske pindestole eller praktiske skalstole er ofte et godt valg. Omvendt kan lyse stole i klare farver se for spinkle ud i en rummelig spisestue eller et stort køkken-alrum. Når du skal vurdere, om de stole, du har forelsket dig i, passer ind i rummet, så kig dig omkring i resten af indretningen. Det er også en god idé at tage et kig på gamle stole, der trænger til at blive skiftet ud, så du kan få en idé om, hvor godt de vil passe sammen med dine eksisterende møbler. Husk, at farver har indflydelse på, hvor meget plads en genstand synes at optage; mørkere farver "optager" mere plads end lysere.
  • Tænk over, hvor ofte du bruger dine nye stole: Spisebordsstole bruges ofte i lang tid ad gangen, så det er vigtigt at vælge en, der er behagelig, holdbar og nem at rengøre. En god spisebordsstol har et ryglæn, som gør det lettere at sidde oprejst og undgå at sidde på hug. Sædet skal være dybt nok til, at fødderne ikke rører gulvet, når man sætter sig ned.

    Det er bedst at vælge stole med betræk, der kan tages af og vaskes i vaskemaskinen. Det gør det lettere at holde dem rene mellem brug. Nogle typer stole bruges i korte perioder, mens andre er beregnet til at blive brugt i lange perioder. Hvis du f.eks. har en lille krog i køkkenet, hvor du hurtigt spiser morgenmad, kan du sagtens nøjes med lette, praktiske stole, der ikke gør meget væsen af sig. Det kan være klassiske pindestole eller skalstole. Hvis det er mere almindeligt at have gæster til middag eller andre lejligheder, hvor folk sidder rundt om bordet i timevis ad gangen, er det en god idé at gå efter spisebordsstole med polstring og gode ryglæn.