Skamler & Taburetter

Vi er altid på jagt efter nye varer, som vi kan tilbyde vores kunder. Her finder du skamler, som vi beskæftiger os med hos Max Jessen. Har du brug for et lille sæde til at snøre skoene? Eller måske bare et ekstra trin i køkkenet? Så er en skammel fra Max Jessen måske lige det, du har brug for. Skamlen er et lille møbel i sig selv, men den har en masse gode funktioner i hverdagen og kan sagtens være dekorativ og pynte i indretningen. Nogle gange ønsker man også muligheden for at kunne sætte møblet op på væggen, når pladsen er trang. I dette tilfælde er skamlen også meget lettere end en puf eller fodskammel, da de ofte ikke er helt så kompakte som en god træskammel.
Skamler & Taburetter

Moderne skamler til ethvert hjem

Max Jessen tilbyder et udvalg af moderne skamler og stole. Du kan finde skamler i træ eller rattan, som er smukke og detaljerede materialer. Du kan også vælge mere praktiske materialer, som gør skamlen lettere at holde ren. En skammel er et must-have i ethvert hjem, fordi den er nem at flytte rundt på og ikke optager meget plads. Når du har gæster, er det rart at have en skammel, hvor de kan sidde ned, mens de besøger dig! Skamler findes i alle former og størrelser, så du kan finde en, der passer perfekt ind i dit hjem.
Skamler og Taburetter kan bruges i ethvert rum

Hvis du har brug for en skammel som sidebord ved sofaen, eller hvis du har brug for den til at nå bøgerne på toppen af din reol, kan du altid kombinere dens funktion med at bruge den som ekstra siddeplads, hvis du har brug for det. Du kan helt sikkert finde en skammel, der passer perfekt ind i dit hjem.Se nogle simple men mange formål skamler og taburetter kan have

Taburetter kan bruges til at stå på, når man ikke kan nå de øverste hylder i køkkenskabene. De kan også bruges til børn som siddeplads, når de følger med i madlavningen i køkkenet. Vores Flexa Dots-skammel er en skammel til børn. Denne skammel kan nemt tørres af, hvis der spildes på den. En foldbar eller sammenklappelig skammel kan også være et godt køb, hvis du f.eks. er på udkig efter en campingskammel. Derudover er skamler også nyttige på badeværelset, hvor de kan bruges til at hænge tøj og stille dekorativ opvaskesæbe på eller simpelthen som en lille siddeplads. En skammel med opbevaring kan også være meget praktisk, da den gør det nemt at opbevare rod og småting."

Inspiration til din nye skammel eller taburet

Skamler er ikke kun praktiske, men også behagelige og stilfulde. Det er derfor, de bruges i så mange forskellige sammenhænge: for eksempel i køkkenet, på badeværelset eller endda i haven. Skamler er lavet af forskellige materialer og findes i alle former og størrelser. De mest populære er træskamler, men der findes også plastskamler og metalskamler på markedet i dag.

De mange muligheder som skamler og taburetter kan bringe

Vi har et bredt udvalg af skamler, der passer til alle stilarter og behov. Vores udvalg af skamler og taburetter omfatter bløde former, minimalistiske linjer eller romantiske stilarter. Har du brug for en blød skammel til at lægge fødderne op på, når du sidder i din sofa eller yndlingsstol? Eller måske har du brug for en skammel til at nå de øverste hylder, der matcher resten af dit hjem. Vores udvalg af skamler og taburetter omfatter bløde former, minimalistiske linjer eller romantiske stilarter. Har du brug for en blød skammel til at lægge fødderne op på, når du sidder i din sofa eller yndlingsstol? Eller måske har du brug for en skammel til at nå de øverste hylder, som passer til resten af dit hjem.