Lænestole

En lænestol er det perfekte valg for dig, der ønsker et behageligt sted at slappe af, mens du sidder med din pc, læser den daglige avis eller ser et program på tv. Det er stolen, du ser frem til at sidde i, når arbejdsdagen endelig er ved at være slut, eller når du løber den sidste kilometer af en rask joggetur. På denne side kan du se alle vores kategorier af lænestole, fodskamler og puffer. De fleste stuer har en eller flere lænestole, men før du køber din nye lænestol, skal du finde ud af, hvilken type der passer bedst til dit hjem. Her på webshoppen har vi et bredt udvalg af forskellige og gode lænestole. En designerlænestol passer godt ind i dynamikken i et rum og kan ofte matches med et sofasæt eller stå alene i et læsehjørne med en gulvlampe. En lænestol i det rigtige materiale, farve og design vil være det gyldne touch i din stueindretning. En lænestol skal altid skabe en indbydende atmosfære, der indbyder til afslapning og hygge efter en lang dag på arbejde eller i skole. Derfor er det vigtigt at vælge en lænestol, der matcher din indretning og din egen smag, så den ikke kolliderer med andre møbler.
Lænestole

Din stue er din oase og her din lænestol altid lige i centrum

Lænestole er et klassisk valg til stuen. De har eksisteret i årtier og er kun blevet mere populære med tiden. De er ikke nødvendigvis de mest komfortable, men de er meget alsidige og kan bruges på mange forskellige måder. For nogle er en lænestol det bedste sted i stuen. Den giver dig mulighed for at læne dig tilbage og slappe af uden at skulle dele pladsen med andre. Stolen kan placeres lige der, hvor du har lyst til at sidde, når du har brug for fred og ro, f.eks. ved et vindue for at se vejret eller måske nyde udsigten, foran tv'et for at se nyheder eller en film eller i et godt oplyst hjørne for at læse eller arbejde med håndarbejde. Hvis du ikke har plads til to lænestole, kan du overveje at købe en, der har to sæder i stedet for kun et. På den måde kan alle sidde behageligt sammen, hvis du får gæster, uden at det føles trangt eller overfyldt på nogen måde!
Din lænestol kan fås i mange forskellige farver og materiale

En god lænestol er det perfekte sted at slappe af efter en lang dag. Vælg mellem vores brede udvalg af lænestole, herunder stof- og læderbetræk samt et udvalg af fløjls- og velourbetræk. Hvilket materiale du foretrækker, er helt op til din egen personlige smag, men en læder- eller fløjlsstol vil give dit hjem et eksklusivt look, mens stofstole er mere neutrale og vil passe ind de fleste steder. Uanset om du vælger stof- eller læderbetræk, kan du vælge mellem forskellige farver som grå nuancer for et sikkert valg, der passer ind i de fleste hjem, eller dristige farver som retro-rød, hvis du føler dig modig. Hvis du vil pifte din grå lænestol op, kan du overveje at tilføje en farverig pude eller plaid!Vælg den lænestol der passer til dine behov or præferencer

Du kan for eksempel vælge mellem en række klassiske lænestole med vippefunktion, så du kan læse, se tv og endda tage en lur i din lænestol. Du finder et stort udvalg af lænestole fra forskellige populære mærker, som er noget af det allerbedste, du kan få, når det gælder hvilestole. Disse typer stole er særligt velegnede til personer med f.eks. ryg- eller lændeproblemer. Stolene kan indstilles, så de støtter kroppen på den helt rigtige måde, hvilket giver en fantastisk siddekomfort, selv hvis man sidder i stolen i lang tid. Med denne type lænestol følger ofte en fodskammel eller måske endda en matchende skammel, så man kan lægge benene op.

Vælg mellem komfort, design eller den helt rigtige farve

En lænestol er en fantastisk tilføjelse til dit hjem. Det kan være et sted at sidde og slappe af, eller det kan være et sted at indhente din læsning. En lænestol er også et godt sted at lægge fødderne op og se tv, læse eller bare slappe af. Uanset om du har en blå lænestol eller en stor eller lille lænestol, kan du hurtigt give den et nyt look. Dekorer din lænestol med smukke puder. I en grå eller sort lænestol kan du tilføje farverige mønstrede puder for at bringe farve ind i dit hjem. Det kan være en billigere måde at pifte din indretning op på - og hvis du vil have et nyt look, kan du hurtigt udskifte puderne. For selv om du kan få en billig lænestol her hos os, er det stadig billigere at købe nye hynder.Rummets mange muligheder

Hos Max Jessen er vi overbeviste om, at spisestuen også skal være et unikt rum i dit hjem - især hvis du har muligheden for at kunne indrette et helt rum kun til spisebrug. Nogle gange kan en spisestue godt fremstå lidt tom og kold med mangel på indretning, men det skal ikke være tilfældet hos dig! Vi har et udvalg af både spiseborde, spisestuestole, vitrineskabe, bænke, skænke, barborde og barstole. Din spisestue skal ikke være et overflødigt rum. Din spisestue skal gøres til et unikt rum, som andre vil misunde. Du kan samle hele familien eller vennerne rundt om spisebordet i spisestuen til en lækker middag, hvor du virkelig har gjort dit bedste for at imponere gæsterne med dine evner som kok eller med en smuk bordopdækning. Indret spisestuen med vitrineskabe, bænke eller skænke for at skabe rummets unikke og gennemførte stil. Der er ingen grænser for, hvad du vil gøre med din spisestue.

Jovist skal spisestuen bruges til spisning. Men der ligger også mange flere muligheder i rummet. Spisestuen kan også bruges som et område, hvor mor eller far skal sidde koncentreret ved computeren med lidt arbejde. Eller hvis børnene skal sidde og lave lektier, mens de får hjælp til regnestykkerne. Spisestuen kan også være familiens samlingssted, når der en aften skal spilles kortspil eller et slag matador, hvor der også skal være plads til drikkevarer og snacks på bordet. Det er også ved spisebordet, at bedsteforældrene leger med modellervoks sammen med børnebørnene.