Fodskamler & Puffer

Her finder du et stort udvalg af fodskamler til lænestolen eller puffer til sofaen eller som ekstra siddepladser i stuen. Uanset om du er til den nordiske minimalisme eller mere til farver og mønstre, så finder du den puf eller fodskammel som passer ind i din boligindretning.
Fodskamler & Puffer

Find den perfekte fodskammel

Max Jessen tilbyder et stort udvalg af moderne fodskamler. Du kan finde skamler i mange forskellige materialer, størrelser og farver. En fodskammel er et must-have i ethvert hjem, fordi den er nem at flytte rundt på og ikke optager meget plads, samtidig er det en ekstra siddeplads i stuen. 
Din nye puf skaber en ekstra siddeplads

Hvis du har brug for en puf som ekstra siddeplads ved sofaen eller har du blot brug for at kunne svinge benene op, når du sidder i sofaen, så skal du have en puf. Du kan helt sikkert finde en puf, der passer perfekt ind i dit hjem.En skammel der matcher lænestolen

Mangler du den helt rigtige komfort når du sidder i din lænestol, så skal du kigge nærmere på en fodskammel. Er du i tvivl om der findes en, som passer i designet til din lænestol, så kontakt os endelig, så hjælper vi. 

En fodskammel kan også benyttes som ekstra siddeplads, hvis I er flere end normalt i stuen.

En puf - Hvorfor? 

Forlæng sofane, smid benene op eller skab flere siddepladser i sofaen med en puf. Det er både en funktionel men bestemt også en smuk tilføjelse til ethvert hjem. Du findere her på siden et nøje udvalg af puffer i forskellige størrelser, former og materialer. Alle i høj kvalitet og øje for detaljerne. 

Skal du vælge en skammel eller puf?

Svaret på dette afhænger meget af hvad du står og har brug for. Mangler du at kunne svinge benene op, når du sidder i din lænestol, så skal du på jagt efter en fodskammel, hvorimod hvis du har brug for ekstra siddepladser i sofaen, så skal du kigge efter en puf. Ved en puf får du oftest en større flade, som giver mulighed for flere siddepladser, hvor fodskamlen fylder mindre i rummet og passer perfekt som én ekstra siddeplads eller til at svinge benene op. 

Så i rummet vil en puf som udgangspunkt fylde mere end en fodskammel, så funktionaliteterne er derfor også forskellige.