Barstole & Counterstole

Barstolen har vundet stor popularitet de seneste år som en god siddeplads i køkkenet. Barstolen bruges ofte på bordpladen eller ved høje borde, hvor man kan sidde i ståhøjde. Det er som regel en 75 cm høj barstol, men 65 cm er også meget brugt. Hos Max Jessen har vi et solidt udvalg af barstole til forskellige formål. Hvis du er på udkig efter moderne funktionalitet, kan du prøve en barstol i formstøbt plast for bedre komfort. Hvis du vil have noget mere traditionelt, har vi skamler i træ med sæder i enten læder eller stof.
Barstole & Counterstole

Barstole i traditionelle og moderne designs

Max Jessen tilbyder en række forskellige barstole, herunder traditionelle træversioner og moderne stilarter med kromfødder og sæder i læder, kunstlæder eller plast. Virksomheden tilbyder også en række borde, der passer til taburetterne.  Barstole kan være nyttige tilføjelser til køkkener, der mangler siddepladser eller et dekorativt touch. Hos Max Jessen tilbyder vi et udvalg af smukke barstole fra populære mærker. Vores udvalg omfatter barstole i læder og stof. Læderbarstolene fås i brune og sorte farver, mens stofbarstolene fås i neutrale farver som grå, creme og sort. Vi tilbyder også barstole i træ og metal, hvis du er på udkig efter noget mere traditionelt.
Barstole til alle rum i hjemmet

Fra vores brede sortiment kan du vælge en barstol, der vil gøre dit hjem unikt. Uanset om du bruger den omkring spisebordet, i din hjemmebar eller til fester og andre arrangementer, finder du en stol, der passer til mange formål. Du kan også pifte dit hjemmekontor op og udskifte en gammel kontorstol med en stilfuld barstol. Mange modeller fås i forskellige farver, og flere har en gaspatron, så du kan justere sædehøjden. Find den model, der passer til dig og dit hjem - vi har noget for enhver smag!Pris og kvalitet går hånd i hånd

Vores udvalg af barstole er nøje udvalgt for at sikre, at de lever op til de højeste kvalitetsstandarder. Alle vores stole er lavet af materialer af høj kvalitet, så de er robuste og holdbare nok til at holde i årevis. Du finder modeller med et elegant look såvel som mere moderne designs, der passer til enhver smag og stil. Så hvorfor ikke lade dig inspirere af vores brede udvalg af produkter? Vores udvalg af barstole omfatter mange forskellige designs og stilarter. Du finder minimalistiske, industrielle og mange andre typer af barstole i vores sortiment. De mange forskellige materialer og designs betyder også, at du kan finde barstole, der passer ind i mange forskellige indretningsstile.

Barstole til enhver situation

Barstole kan være nyttige til mange formål, herunder: i gangen, et sted at sidde, når du skal binde dine sko; på kontoret kan barstole bruges til at skabe en hyggelig krog; i soveværelset kan en barstol sammen med en lille hylde og et af vores smukke makeupspejle skabe en behagelig makeupkrog, hvor du kan gøre dig klar til dagen i fred og ro. Barstole er også en fremragende mulighed for et ekstra bord i køkkenet eller spisestuen. Barstole fås i forskellige højder og størrelser, så de passer perfekt ind i enhver indretning.Barstole der matcher dine behov

Barstole er en god tilføjelse til enhver bar eller ethvert køkkenområde. De giver ekstra siddepladser, når du har brug for det, og er også et sjovt sted at sidde og nyde din yndlingsdrink. Hvis du vælger barstole, der matcher dine andre møbler, kan en barstol være med til at skabe en komplet indretning. Hos Max Jessen har vi et stort udvalg af kvalitetsbarstole i krom og træ med sæder i læder, kunstlæder og stof. Vi har også barstole i plast til dem med et stramt budget.

Hvilken type barstol eller stool skal du købe?    Når du vælger en barstol, skal du overveje, hvad den skal bruges til, og hvor den skal stå. Vælg derefter et sæde, der ikke er for højt eller for lavt, og som har et smart og attraktivt materiale. Hvis du f.eks. skal have to nye barstole til dit køkken, skal du vælge sæder i plast eller kunstlæder, da begge materialer er nemme at tørre af med en klud. Hvis du køber en eller to skamler til brug i stuen, så overvej stofbetrukne sæder, så de nemt kan rengøres. Hvis stof ikke er en mulighed, så gå efter læder i stedet, fordi det er nemt at holde rent. Hvis du køber en eller to skamler til brug i soveværelset eller badeværelset, så vælg træ eller metal, fordi disse materialer ikke absorberer fugt fra våde hænder og fødder, som stof gør.

Hvad med højden? En behagelig afstand fra sædet til bordpladen er 25 til 30 cm. Det giver plads nok til en behagelig siddeoplevelse i forhold til barbordet. Hvis din nye barstol er lavere, vil det være svært at hvile armene på bordet, og hvis barstolen er højere, vil det være ubehageligt at sidde i stolen. Derfor er det en god idé at måle højden på bordpladen, hvor din barstol skal placeres.