Bænke

Bænke kan bruges til mange forskellige formål, blandt andet som ekstra siddepladser. Bænke er især nyttige på steder, hvor der er brug for ekstra siddepladser, f.eks. i gange og spisestuer. Men bænke kan også bruges til et mere dekorativt formål. Bænke er gode til at give et sted at sidde. De kan laves af mange forskellige materialer, alt efter hvilket udtryk du ønsker, at din bænk skal have. Du kan bruge bænke som ekstra siddepladser i gangarealer, spisestuer eller andre steder.
Bænke

En bænk kan bruges til mange formål

Bænke kan bruges til mange forskellige formål, blandt andet som ekstra siddepladser. Bænke er især nyttige på steder, hvor der er brug for ekstra siddepladser, f.eks. i gange og spisestuer. Men bænke kan også bruges til et mere dekorativt formål. En bænk kan give et frisk pust til din indretning, hvis du skaber et dekorativt stilleben med boligtilbehør som f.eks. en stor vase med tørrede blomster. Bænke er ikke kun funktionelle, de kan også have et fantastisk designelement. Bænkens unikke form giver dig mulighed for at tilføje en masse karakter til dit rum uden at optage for meget plads eller få det til at se rodet ud. Du kan også bruge bænke som en del af din indretningsplan, fordi de findes i alle former og størrelser. Der findes mange stilarter på markedet i dag, så du kan vælge en, der passer bedst til dine behov og din smag.
En bænk i dit hjem kan bruges til at sidde, ligge og opbevare forskellige ting på

Bænke er multifunktionelle møbler, der kan bruges på mange måder. De kan fungere som sofabord, opbevaringsenhed og endda som en bænk til dine kæledyr. Brug din bænk som sofabord. Du får et aflangt sofabord med mere plads og et unikt look til din stueindretning. Brug også din bænk på badeværelset: hæng tøj på den, eller skab en wellness-atmosfære ved at stille duftpinde, fyrfadslys og sæber på den. Bænke kan også bruges som dekoration: Stil dem foran vinduer eller døre for at tilføje farve og tekstur til din boligindretning. Det bedste er, at de er så alsidige, at du kan finde en, der passer til ethvert rum!


Bænke der er skabt til dit hjem

Hos Max Jessen finder du et bredt udvalg af bænke i forskellige stilarter og materialer. Vores indendørs bænke fås i mange forskellige materialer; du kan få alt fra en sort bænk til en hvid bænk eller alt fra en fløjlsbænk til en træbænk. En fløjlsbænk tilfører dit hjem iøjnefaldende elegance med stoffets bløde overflade. En træbænk er et godt valg, hvis du ønsker at skabe et varmt og hyggeligt look. Hvis du vil have en træbænk, kan du overveje en klassisk trolleybænk - selvom de fås i forskellige stilarter og materialer, er alle trolleybænke lavet af massivt træ og dermed holdbare nok til daglig brug i dit hjem. Uanset hvilken type bænk du er på udkig efter, har vi noget for enhver smag: vores sortiment byder på mange spændende bænke! Find den rigtige til dit hjem ved at gå på opdagelse på vores hjemmeside eller besøge en af vores butikker i dag!
Lad dig inspirer om alle de muligheder en bænk bringer til dit hjem

En bænk kan være et godt alternativ til traditionelle spisebordsstole. En kombination af en bænk og stole kan skabe et anderledes moderne look i din spisestue og samtidig reducere spildplads. En bænk inviterer folk til at sidde sammen og socialisere, og den reducerer også rod. Du kan også bruge din bænk som en køkkenbænk, hvor gæster eller familiemedlemmer kan vente på, at maden bliver tilberedt - og skabe et samtalekøkken, hvor I kan have gode samtaler, mens I laver mad. Et godt sted at placere bænken er for enden af bordet, hvor der er plads nok til, at to personer kan sidde behageligt. Hvis du har begrænset plads, kan du overveje at bruge mindre bænke, der passer perfekt i hjørner eller langs vægge.

Bænke er et godt redskab til at skabe et dekorativt pift i ethvert rum

En entrébænk er et must-have i ethvert hjem. Den er praktisk, fordi du kan bruge den som siddeplads, når du tager sko på og af. Den er også praktisk til opbevaring af tasker, indkøbsposer og andre ting, du har brug for at bære ind og ud af døren. En fordel ved at vælge en entrébænk med opbevaring er, at du kan bruge den til at opbevare småting som nøgler, handsker og solbriller. På den måde har dine småting altid en fast plads, og du kan bedre undgå at miste dem. En indgangsbænk er ikke kun nyttig, når du går ind eller ud af dit hjem, men også til opbevaring. Du kan bruge den til at opbevare ting, der er for store til dit garderobeskab eller lille spisekammer, men for små til traditionelle opbevaringsløsninger som skabe eller skabe. Det gælder især, hvis du bor i en lejlighed, hvor pladsen er begrænset, og du ikke har plads til alle dine ejendele. Ud over at være en siddeplads kan en gangbænk også bruges som et dekorativt element. Den kan få din entre til at se indbydende ud og give dine gæster en varm velkomst til dit hjem. En opbevaringsbænk er også meget nyttig, fordi den holder gangen ryddelig. Den giver dig mulighed for at opbevare ting, der ellers ville fylde i rummet og få det til at føles mindre, end det egentlig er.