Sovesofaer

En af de vigtigste egenskaber for en sovesofa er, at man ikke bemærker, at den kan tjene to formål; at sidde og sove i. Hos Max Jessen fører vi en række modeller, hvor man knap nok bemærker, at sofaen faktisk er en sovesofa. Vores sovesofaer fås i et hav af forskellige design, hvor vi f.eks. også har danskproducerede sovesofaer med ekstra slidstærkt betræk – så kan du have glæde af din sovesofa i mange år. Det er meget vigtigt for os, at vores sovesofaer er af en god kvalitet, og at de er designet med henblik på effektivt at skjule, at det er en sovesofa. Vi mener, det er helt essentielt, at du f.eks. kan have gæster på besøg, uden de føler, at de sidder i en seng. En sovesofa er altså et møbel, du kan have glæde af hele dagen. Om dagen fungerer den som sofa for familien og vennerne, og om aftenen kan du nemt forvandle møblet til en seng.
Sovesofaer

Har du brug for plads?, få dig en sovesofa!

 

Ens ovesofa er en stilfuld sofa, der giver dig mulighed for at nyde det bedste fra begge verdener. Du kan forvandle din stue til et soveværelse, når du har brug for det, uden at skulle ofre plads i løbet af dagen. Mange ønsker god plads til gæster, men de færreste har råd til et gæsteværelse i deres hjem. Vores smarte sovesofaer giver dig mulighed for at skabe et rum, der tilbyder overnattende gæster en komfortabel seng uden at gå på kompromis med pladsudnyttelsen i dit hjem. Sovesofaen er også perfekt til dem, der bor til leje og gerne vil undgå at betale for et ekstra værelse. Den gør det nemmere at flytte rundt, hvis du har brug for mere plads derhjemme, og den kan nemt opbevares, når den ikke er i brug.
Ekstra plads til overnattende gæster

Du kan finde et bredt udvalg af sovesofaer, herunder dem, der kan laves om til en seng, dem med chaiselong og endda dem, der ligner almindelige sofaer. Mange sovesofaer ligner almindelige sofaer og kan fungere som et fokuspunkt i stuen. Du kan endda finde sovesofaer med chaiselong, som er gode til en lur om dagen og kan omdannes til sovepladser til overnattende gæster om natten. Fordelen ved at vælge en god sovesofa frem for at lade gæsterne sove på en almindelig sofa er, at den er meget mere behagelig at ligge på. Desuden kan de fleste sovesofaer foldes ud, så der er plads til 2 personer. Du skal også overveje størrelsen på din bolig, før du beslutter dig for, hvilken type sovesofa der er den rigtige for dig. Hvis du har begrænset plads, kan du overveje at købe en mindre sovesofa med kun en eller to puder i stedet for at have plads til flere personer, der kan sove komfortabelt.Et moderne design til din sovesofa

Før i tiden var det ofte en tvivlsom fornøjelse at sove på en sovesofa på grund af dens manglende komfort. Men i takt med at sovesofaer er blevet mere og mere populære, har producenterne udviklet deres produkter, så de tilbyder både sidde- og sovekomfort. Du kan for eksempel vælge en version med en springmadras med pocketfjedre for fremragende sovekomfort. En sovesofa af høj kvalitet er ikke kun behagelig at sove i, men giver også siddekomfort. Polstringen er som regel lavet af læder eller stof. I nogle tilfælde tilbyder producenterne forskellige typer polstring til deres produkter, så du kan vælge den, der passer bedst til din smag.

De mange muligheder med sovesofaer

 Sovesofaer fås i mange størrelser, former og designs, så du kan finde en, der passer perfekt ind i din stue eller dit soveværelse. Nogle modeller har et elegant design med flot polstring, mens andre er enkle, men praktiske møbler. Nogle versioner har opbevaringsmuligheder, så du kan opbevare dine ejendele i dem, når de ikke bruges til at sove i. Størrelsen på din sovesofa skal vælges ud fra, hvor meget plads der er i dit hjem, og hvor meget plads der er til rådighed, der hvor du vil placere den. Du bør også overveje, om der er andre møbler som borde eller stole i nærheden af, hvor du vil placere den.

Sovesofaer med chaiselong og forskellige materialer

Er du på udkig efter en sofa til stuen, som er behagelig at sidde i om dagen, men som også giver gæsterne et sted at sove om natten? En stor sovesofa med chaiselong eller en hjørnesovesofa, der kan foldes ud til en dobbeltseng, er det oplagte valg, hvis du har masser af plads. Hvis du foretrækker fløjl eller læder, behøver du ikke at gå på kompromis med design eller materiale, bare fordi du vælger en praktisk sovesofa. Vores udvalg omfatter ofte både fløjls- og lædersofaer, der kan bruges som både sofaer og senge.