Chaiselong sofaer

Sofaen med chaiselong er blevet et populært møbel blandt danske par. Det er ikke kun på grund af dens blødhed, men også fordi den giver et sted, hvor par kan slappe af sammen, inden de går i seng, mens de nyder hinandens selskab. I dag ser vi, at sofaen med chaiselong afviger fra sin oprindelige funktion. I dag er sofaen i højere grad en privatsfære, da det er det møbel, som flest danskere slænger sig i sammen med deres partner, inden de kryber i seng. Hvis man tager udgangspunkt i møblets oprindelige funktion, var det helt modsat tidligere. Her blev møblet næsten udelukkende brugt som samtaleemne, når der var gæster på besøg.
Chaiselong sofaer

Chaiselong-sofaen er velegnet til alle boligforhold

En chaiselong-sofa er et godt kompromis for alle, der ønsker komfort og siddepladser uden at optage al pladsen i rummet. Den kan bruges til kvalitetstid med børnene eller til at slappe af med en god bog eller serie. Du kan lægge fødderne op og ånde lettet op efter en hård dag på arbejdet. Chaiselonger fås i mange forskellige stilarter, materialer og farver. De findes også i forskellige størrelser, så du kan vælge en, der passer perfekt ind i din stue eller hule. Du kan også få dem med armlæn eller helt uden armlæn, hvis du vil have noget, der ser mere afslappet ud.
Chaiselong sofaer er både bekvem og stilfulde

Max Jessen tilbyder et bredt udvalg af sofaer med chaiselong. Uanset om du leder efter en sofa til at hvile dig i, når du er syg eller bare har brug for at ligge ned, eller om du vil have en stor chaiselong til at strække dig ud i, når du vil se en film, har vi en model, der passer til dine behov. Og vores sofaer behøver ikke at koste en bondegård, for vi sælger også billige sofaer med chaiselong.I hvilken retning skal du placere din chaiselong, venstre eller højre?

Chaiselong-sofaer er ekstremt alsidige. De er en fantastisk tilføjelse til enhver stue, men de fungerer også perfekt i soveværelser og køkkener. Hvis du har et stort rum, kan de bruges som ekstra siddepladser, når der kommer gæster i weekenden. De fleste af vores sofaer er ikke vendbare, så det er meget vigtigt, at du på forhånd beslutter dig for, om du vil have chaiselongen i højre eller venstre side. På mange af vores sofaer kan du vælge helt frit, men der kan være nogle modeller, som kun fås i enten højre- eller venstrevendt udgave. Er du i tvivl om, hvad der er højre- og venstrevendt? Det kan være lidt forvirrende, for hvor skal man stå i forhold til sofaen, når man skal forklare, om den er højre- eller venstrevendt? Hvis du vil vide det, kan du afgøre, om en sofa er højre- eller venstrevendt ved at se på chaiselongens placering. Hvis chaiselongen er i venstre side, når du står foran sofaen og kigger på den, så er din chaiselong-sofa venstrehåndet - så enkelt er det.

Hvilken type chaiselong passer til dig?

Der er mange praktiske overvejelser, når man køber en sofa, såsom størrelse og stil. Når du har overvejet disse faktorer, er det tid til at beslutte, hvilken slags sofa der passer til dit hjem. Max Jessen har klassiske chaiselong-sofaer med enkelt design og neutrale farver som grå. Mange vælger denne type, fordi de nemt kan passe ind i forskellige indretningsstile og kan tilpasses med puder og plaider baseret på din smag. Vi tilbyder også mere vovede designs i klare farver eller usædvanlige mønstre, som måske ikke appellerer til alle, men som ser godt ud i nogle stuer.

Hvordan vælger du den rigtige chaiselongsofa?

Når du skal vælge en sofa, er det første, du skal tænke på, hvad du bedst kan lide. Når du har besluttet dig for en stil og farve, er der andre faktorer, du skal overveje, før du køber.

Hvis du tager højde for følgende faktorer og undersøger de mange forskellige muligheder, der findes, kan du finde en sofa, der passer til både din stil og dine komfortbehov.

1. Før du køber en sofa, skal du måle den tilgængelige plads, hvor den skal placeres, for at sikre, at den passer godt ind uden at se overfyldt eller for lille ud.
2. Find ud af, hvilken overordnet stil du ønsker at opnå i rummet. Vælg en sofa, der harmonerer med din indretningsstil, uanset om den er moderne, klassisk, minimal eller noget midt imellem.
3. Vælg den type sofa, der passer til dine behov: En dyb og behagelig flydersofa er ideel til afslapning. Til et rum med mere social aktivitet skal du vælge en U-formet sofa. En chaiselong giver ekstra komfort og afslapning; den er perfekt til at maksimere pladsen i stuen. Hjørnesofaer giver hyggelige kroge til at læse eller se fjernsyn.
4. Komfort er afgørende, når man vurderer en sofa. Sid ned, læn dig tilbage og prøv forskellige siddestillinger for at vurdere komforten. Test polstringens fasthed, og sørg for, at sædehøjden er passende for dig.
5. Vælg materialer, der passer til din livsstil og dit formål. Stof giver varme og tekstur, mens læder er slidstærkt og nemt at rengøre.
6. Vælg en farve eller et mønster, der passer til din indretning og personlige smag, og husk, hvordan farven vil blive påvirket af slitage og sollys.
7.  Man bør undersøge kvaliteten af sofaens konstruktion. Stærke trærammer og solide sømme indikerer et kvalitetsmøbel.
8. Overvej, hvor let det er at rengøre og vedligeholde din sofa. Rengøring af aftagelige pudebetræk eller materialer, der er lette at rengøre, kan være en fordel.
9. Overvej, hvordan sofaen passer sammen med andre møbler i rummet. Den skal harmonere med både farver og stilarter samt være af samme kvalitet.