Sofaer

I denne kategori finder du alle slags sofaer, fra lædersofaer til stofsofaer og hjørnesofaer. Sofaen er omdrejningspunktet i et typisk dansk hjem. Mange vil sige, at sofaen i stuen er det sted, hvor man slapper af efter en lang dag på arbejde, i skole eller børnehave. Det er her, familien trækker stikket ud, ser det længe ventede underholdningsshow om fredagen, og hvor nogle måske er tilbøjelige til at lade sig overmande af tungere og tungere øjenlåg, når aften bliver til nat. På denne side kan du se vores store udvalg af forskellige sofaer. Så hvordan skal din nye sofa se ud? Skal det være en sort lædersofa, en stor hjørnesofa eller en stofsofa med chaiselong? Der er mange muligheder at overveje. Men der er én ting, du ikke behøver at bekymre dig om, når du køber en sofa hos Max Jessen: eksklusivitet. Alle vores sofaer oser af eksklusivitet, og de kommer fra nogle af de bedste leverandører i Danmark og resten af verden. Du kan endda få mange af vores populære sofaer til en god pris, da vi ofte har særlige tilbud på dem. Sofaer er de vigtigste møbler i din stue. De kan bruges i både formelle og uformelle sammenhænge.
Sofaer

Udforsk et udvalg af sofaer for at finde den rigtige til dit hjem

Sofaen er måske det vigtigste møbel i din stue. Det er her, du slapper af, det er her, familie eller venner samles til hyggelige stunder, og dens størrelse definerer i høj grad hele rummets udseende og stemning. Derfor er det vigtigt, at du finder en sofa, som du elsker at sidde i og kigge på. Hos Jessen finder du et stort udvalg af sofaer, uanset om du er til stærke farver og usædvanlige former eller klassisk design; vi har både stofsofaer og lædersofaer i vores sortiment; endelig har vi både daybeds og modulsofaer i alle prisklasser - der er noget for ethvert budget, når du kigger på vores udvalg. Uanset prisen er du sikker på at få et nyt møbel af høj kvalitet, der vil holde i mange år fremover!
Hvilken størrelse sofa har du brug for?

Når du køber en sofa, er det vigtigt at måle målene på din stue, før du køber. Det giver dig mulighed for at tilpasse din søgning efter rummets størrelse. Selv om du ved, hvor mange centimeter der er plads til en sofa, kan det stadig være svært at forestille sig, hvor meget plads din nye sofa vil optage - især hvis den er betydeligt mindre eller større end den sofa, du allerede har. Der er flere forskellige måder at visualisere, hvor meget plads sofaen vil optage i rummet. Nogle anbefaler at lægge aviser eller tæpper ud i et område, der svarer til sofaens dimensioner. Det vil i det mindste give dig en god idé om, hvorvidt sofaen vil passe ind på den gulvplads, du har i tankerne. Hos os har vi sofaer i alle størrelser; alt fra store chaiselong sofaer, til små 2-Personers sofaer.Hvilken type materiale skal du vælge til din sofa?

Der findes to hovedtyper af sofabetræk: læder og stof. Begge har fordele og ulemper, men det er i høj grad en smagssag, hvilken man foretrækker. Hvis du har kæledyr som hunde eller katte, der har tendens til at komme tæt på sofaen, bør du dog overveje, om en stofsofa er den mest praktiske løsning. Det kan nemlig være rigtig svært at få små pelshår ud af betrækket på en stofsofa, mens de er nemme at støvsuge ud af en lædersofa. Og hvis du har børn, der spiser eller drikker i sofaen, især hvis du vælger et lyst stofbetræk.

Hvilken farve skal sofaen have, så den passer til dit rum?

Farven på den sofa, du vælger, er i høj grad et spørgsmål om smag. Men hvis din stue er mørk og måske ikke særlig stor, kan det være klogt at kigge efter sofaer i lyse farver, fordi de ikke trækker lyset ud af rummet på samme måde, som mørke sofaer gør. Hvis du derimod har en stor stue med masser af lys, kan mørke sofaer give en fin kontrast til lyse rum. Som det er tilfældet med tøj, er der bestemt også modefarver inden for møbler og indretning. Hos Max Jessen oplever vi dog, at kunderne ofte vælger det mere sikre valg, såsom en sort eller lysegrå sofa. Ved at vælge en sofa i en mere neutral farve sikrer du, at sofaen vil passe ind i dit hjem, uanset hvilke andre farver du har i din indretning.

Stuens mange muligheder

Sofaen er et essentielt møbel i ethvert rum og udgør hjertet i din stues indretning. Sofaer kan bruges som siddepladser til fester eller som et sted, hvor man kan slænge sig med en god bog - de er multifunktionelle møbler, der passer til de fleste livsstile og smage. Sofaer har været en fast bestanddel af det danske hjem i årtier. Efterhånden som flere vælger farverige møbler til deres hjem, tilbyder vi et komplet udvalg af sofaer i en lang række farver. Mange danske hjem har traditionelt været domineret af sorte eller grå sofaer. Men da interiørdesign i stigende grad lægger vægt på dristigere farvevalg, omfatter vores udvalg sofaer i rustrød, dueblå, pink og okkergul. Alle disse sofaer deler et rent og enkelt designsprog med bløde, støvede nuancer - men de supplerer stadig klassiske sorte eller grå møbler. Vores sofaer findes i forskellige størrelser og former, så de passer til din stue eller dit arbejdsværelse. Vi tilbyder også et udvalg af sovesofaer, der kan foldes ud, når der er brug for dem, og nemt gemmes væk igen, når de ikke skal bruges (ideelt til små rum).