Reoler

Max Jessen har et stort udvalg af bogreoler, uanset om du har brug for en enkel hylde til et par bøger eller noget mere sofistikeret som en hel væg med hylder. En reol kan bygges ind i væggen, hvilket gør den flot og giver en masse opbevaringsplads. Fordelen er, at den ikke optager meget gulvplads, hvilket betyder, at du kan bruge gulvet til andre ting. Reoler findes i mange forskellige størrelser, farver, materialer og designs, men fælles for dem alle er, at de samler dine personlige ejendele og viser, hvad du godt kan lide i rummet - for eksempel alle bøgerne af din yndlingsforfatter eller den smukke nye vase, som du virkelig gerne vil have, at gæsterne skal se. Max Jessen har et omfattende udvalg af reoler - både klassiske og moderne designs - med forskellige højder, bredder og dybder, så der er noget for enhver smag. Fra små bogreoler til store med glaslåger eller endda skabe med skuffer - vi har alt, så du kan skabe en unik designløsning til dit hjem!
Reoler

Reoler til alle hjemmets rum

Et almindeligt problem i ethvert rum i hjemmet er manglen på plads til at opbevare ting. Hvis du kæmper for at finde et sted til dine bøger, dvd'er og cd'er, så kan reoler være svaret. Reoler kan bruges i alle slags rum og kan bruges til at opbevare stort set alt. Reoler er ideelle til opbevaring af bøger og dvd'er, fordi de giver dig nem adgang til dem, især hvis dine bøger er arrangeret efter genre eller emne. Det gør det nemt for dig at finde det, du leder efter, uden at skulle rode rundt i bunker af bøger på gulvet eller finde dig i, at de ligger spredt ud over det hele. I et køkken kan du bruge hylder til at opbevare ting som kopper og underkopper eller tallerkener og bestik, så de er nemme at nå, når du har brug for dem. Du kan endda bruge hylder på badeværelset til at opbevare håndklæder eller toiletsager, så de altid er inden for rækkevidde, når du har brug for dem.
Opbevaringsmøbler til dit hjem

Reoler kan være en god måde at skabe mere opbevaringsplads i dit køkken, hvis du allerede har nok opbevaringsplads til gryder, pander, tallerkener og skåle. Det samme gælder på badeværelset, hvis du ikke har nok skabsplads til håndklæder og toiletsager. Åbne hylder kan både opbevare dine ting og bruges som en aktiv del af dit rumdesign. Væghylder er også en god måde at tilføje karakter eller personlighed til ethvert rum i dit hjem. Du kan købe dem færdige i ethvert byggemarked og vælge mellem forskellige farver og stilarter. Hvis du vil have noget mere personligt, kan du lave dine egne med træ- eller metalstykker, som du finder i en hobbyforretning. De er også nemme at montere på enhver vægoverflade!En reol kan du bruge til at organisere alle dine fine ting

De fleste mennesker ved, at deres hjem kan blive rodet til med bøger og papirer, kuglepenne og andet rod. En åben hylde giver opbevaringsplads, men skjuler ikke rodet særlig godt. Reoler med låger er en bedre løsning til at skjule rod. Hvis du foretrækker skuffer i stedet for låger, fungerer de lige så godt til at skjule rod. På denne side finder du både små reoler, der kan skjule dit rod, hvis du bor i et mindre hjem, og større reoler, der kan skjule masser af ting. Hvis du bor i et mindre hjem, kan du med fordel se på de mindre reoler uden låger på denne side. De er perfekte til at skjule små ting som bøger eller figurer. Du kan også bruge dem til at skjule større ting som fjernsyn eller computerskærme. Hvis du har et underholdningscenter i din stue eller alrum, kan du prøve at bruge en af disse hylder bag det for at få ekstra opbevaringsplads, der slet ikke optager gulvplads!
Overvej et råt look i dit hjem

Max Jessens hylder er både dekorative og funktionelle - de giver dig mulighed for at udstille dine nipsgenstande og arvestykker på en måde, der bringer liv og hygge til din stue. Max Jessens reolsystemer fås i forskellige størrelser, stilarter og materialer. Max Jessens reolsystemer er nemme at samle, så du selv kan sætte dem sammen på ingen tid. Du kan endda vælge mellem forskellige farver til hylderne, så du kan vælge noget, der matcher din eksisterende indretning. Max Jessen tilbyder en bred vifte af reolsystemer og rumdelere, der passer til alle slags hjem, selv dem med begrænset plads. Bøger, æsker, magasiner og legetøj kan hurtigt hobe sig op, så det er praktisk at have opbevaringsplads til dem i stuen. Max Jessens hylder er både dekorative og funktionelle - de giver dig mulighed for at udstille dine nipsgenstande og arvestykker på en måde, der bringer liv og hygge til din stue.

Rummets mange muligheder

Hos Max Jessen er vi overbeviste om, at spisestuen også skal være et unikt rum i dit hjem - især hvis du har muligheden for at kunne indrette et helt rum kun til spisebrug. Nogle gange kan en spisestue godt fremstå lidt tom og kold med mangel på indretning, men det skal ikke være tilfældet hos dig! Vi har et udvalg af både spiseborde, spisestuestole, vitrineskabe, bænke, skænke, barborde og barstole. Din spisestue skal ikke være et overflødigt rum. Din spisestue skal gøres til et unikt rum, som andre vil misunde. Du kan samle hele familien eller vennerne rundt om spisebordet i spisestuen til en lækker middag, hvor du virkelig har gjort dit bedste for at imponere gæsterne med dine evner som kok eller med en smuk bordopdækning. Indret spisestuen med vitrineskabe, bænke eller skænke for at skabe rummets unikke og gennemførte stil. Der er ingen grænser for, hvad du vil gøre med din spisestue.

Jovist skal spisestuen bruges til spisning. Men der ligger også mange flere muligheder i rummet. Spisestuen kan også bruges som et område, hvor mor eller far skal sidde koncentreret ved computeren med lidt arbejde. Eller hvis børnene skal sidde og lave lektier, mens de får hjælp til regnestykkerne. Spisestuen kan også være familiens samlingssted, når der en aften skal spilles kortspil eller et slag matador, hvor der også skal være plads til drikkevarer og snacks på bordet. Det er også ved spisebordet, at bedsteforældrene leger med modellervoks sammen med børnebørnene.