Hylder

Der er mange måder at genbruge din vægplads på. Hattehylder, gallerihylder, skohylder og svævehylder - listen er lang, men de hænger alle på væggen. Uanset om du bor i en stor forstadsvilla eller et lille kollegieværelse, vil du altid have mere vægplads end guldplads. Man kan aldrig få nok opbevaringsplads, så hvorfor ikke bruge vægpladsen til at få mest muligt ud af dit hjems potentiale. Hængende hylder er en nem måde at tilføje ekstra opbevaringsplads i ethvert rum i dit hjem. Hylder kan hænges op på enhver vægoverflade, fra bare gipsplader til betonblokke. De kan også placeres i forskellige højder og dybder for at skabe et interessant udvalg af udstillede genstand
Hylder

Hylder til ethvert rum i dit hjem

Vægmonterede hylder er en fremragende måde at maksimere pladsen på i små lejligheder eller huse. Hængestativer, gallerihylder og skohylder er blot nogle få af de mange vægmonterede opbevaringsmuligheder, du har til rådighed. Uanset om du bor i en stor forstadsvilla eller et lille kollegieværelse, vil du altid have mere vægplads end guldplads.Hos Max Jessen har vi et stort udvalg af bestillingsvarer til dagligstuen. Det sikrer dig som kunde, at når du f.eks. køber din lænestol eller sofa, at du kan sammensætte den af materialer, der taler til din personlige stil og smag, og så du er sikker på, at den passer ind blandt dine andre møbler i dagligstuen.
Svævehylder er praktiske og dekorative

Gå på opdagelse i vores store møbelsortiment til dagligstuen. Ikke nok med, at du opdager alle de mange smukke designs, farver og modeller, opdager du også, at vores møbler er fremstillet af yderst holdbare materialer og omhyggeligt behandlet ved produktionen. Max Jessen kan altså præsentere et møbelsortiment, der repræsenterer ren eksklusivitet, holdbarhed og komfort. Så hvis disse begreber er essentielle for dig, når du skal indrette din dagligstue, er det en god idé at handle hos os. Møbler af høj kvalitet er vores ekspertise. Hylder i forskellige størrelser og materiale

Flydende hylder er en fantastisk måde at tilføje plads og stil til ethvert rum. Du kan bruge svævehylder i alle rum i dit hjem, fra stuen til badeværelset og meget mere. Svævehylder er ideelle til kunstværker eller andre ting, du gerne vil have folk til at se - de er ikke skjult bag lukkede døre! På grund af deres lette vægt kan svævehylder blive næsten usynlige på væggen, så dine ting skiller sig ud. En svævehylde er en god løsning til mindre rum. På grund af deres luftige, elegante design er svævehylder bedst egnet til dem, der foretrækker keramikvaser og nipsgenstande eller måske har værdifulde arvestykker.

Lad dig blive inspireret af de mange muligheder af hylder

 En hylde er et alsidigt møbel, der kan bruges til mange forskellige formål. Hylder findes ofte i køkkener og badeværelser, hvor de bruges til at opbevare rengøringsprodukter og andre husholdningsartikler. I stuen er det dog en anden historie: Hylder kan være en attraktiv og nyttig tilføjelse til dette rum og hjælpe med at skabe en hyggelig atmosfære. Selvom hylder har en praktisk funktion, kan de også bruges som et element i indretningen - især i større rum, hvor du måske har mere vægplads, end du kan fylde med dekorative genstande. Og nu vi taler om stuen, så er gallerihylden blevet et kæmpe hit i de senere år, fordi den giver dig mulighed for at udstille dine fineste prints, familiefotos og malerier på væggene uden at blokere for trafikken gennem rummet, fordi den har en smal strimmel langs forkanten, der gør det muligt at placere skrøbelige genstande (som fotos) sikkert."

Rummets mange muligheder for de helt rigtige hylder

Hyldeplads kan tilføje en helt ny dimension af funktionalitet og æstetik til rummet. Den rigtige hylde giver dig mulighed for at udstille dine yndlingsting, kunstværker, planter og andre dekorative genstande. Det skaber et personligt og charmerende præg i ethvert hjem og giver dig mulighed for at fremhæve din øvrige boligindretning. Ud over pyntegenstande kan hylder også fungere som ekstra opbevaring til praktiske ting som fjernbetjeninger og magasiner. De kan give ekstra plads til stearinlys, små ting, der ofte flyder rundt, eller fjernbetjeninger. Hyldeplads kan også bruges som rumdelere; strategisk placerede hylder kan fungere som rumdelere og skabe visuel adskillelse mellem forskellige områder i stuen uden at blokere for lys eller følelsen af rummelighed.