Sofaborde

Sofaborde er et af de vigtigste elementer i en stue. De er også centrum for opmærksomheden. Sofabordet er der, hvor vi sidder og slapper af sidst på dagen med tv, kaffe, avisen, en god film og hygger os. På denne side kan du finde vores forslag til sofaborde, som du trygt kan lade være centrum i din stue og dit liv. Vores designer-sofaborde er skabt med det mål at give dig plads til alt det, der betyder noget for dig. Samtidig er de selvfølgelig bygget på den overbevisning, at æstetikken i vores hjem spiller en væsentlig rolle for, hvor godt vi føler os tilpas. Vi mener simpelthen, at karismatiske møbler bidrager til et mere afbalanceret og roligt hjem, og derfor fokuserer vi også på æstetik, når vi skaber designer-sofaborde til dig og dit hjem. Tag bare et kig på Max Jessen-sofabordene her på siden og se selv. Uanset om du er på udkig efter et sofabord i eg, keramik eller laminat? Eller måske vil du udfordre din indretning med et sofabord i marmor? Max Jessen har et stort udvalg med mange kombinationsmuligheder.
Sofaborde

Hvilket sofabord passer bedst ind i dit hjem?

Der er ingen tvivl om, at dagligstuen er et af de rum i hjemmet, hvor familien tilbringer mest tid sammen. Måske sidder du i lænestolen og læser dagens nyheder i avisen, eller måske sidder I sammen i sofaen og ser en god film i fjernsynet? Det kan også være, at hele familien samles om sofabordet til en kop kaffe, mens børnebørnene ligger på gulvet og leger, og bedsteforældrene kigger nysgerrigt med. Din dagligstue er din oase - en oase for dig selv, din familie og dine venner. Vi mener derfor, at et rum som dagligstuen skal være møbleret med de bedste produkter fra de bedste leverandører. Det sørger vi for hos Max Jessen med vores mere end 100 leverandører fra Danmark og resten af verden. Vores leverandører sikrer eksklusive, holdbare og elegante møbler til din dagligstue.
Dit sofabord some et dekorativt element i dit hjem

Et sofabord er et ideelt sted at stille en bakke med snacks eller en stak magasiner. Men hvis du har tænkt dig at stille mad på det, skal du sørge for ikke at bruge det som en buffet! Der er ikke noget værre end at sammensætte den perfekte snackbakke og så være nødt til at rydde op bagefter. Der er mange typer materialer, som kan bruges til at gøre et bord mere indbydende. Du kan f.eks. bruge glas eller metal såvel som træ. Det mest almindelige materiale, man bruger til at lave borde, er dog træ. Størrelsen og materialet på et sofabord skal matche den måde, du ønsker at bruge det på. Hvis det mest er til pynt, kan det være mindre og måske endda have opbevaringsplads nedenunder. Men hvis sofabordet skal bruges til spisning, kan et større og mere funktionelt bord være mere passende. Husk at måle din sofa, før du køber et nyt sofabord, så du er sikker på, at dine stuemøbler passer godt sammen.Et sofabord kan fås i mange forskellige materialer

Sofabordet er et centralt element i de fleste stuer, så det er en god idé at vælge et, der ikke konkurrerer med andre møbler om opmærksomheden. Både stilen og farven på dit sofabord vil bidrage til dets udtryk i rummet. Et sort eller hvidt sofabord kan fuldende et minimalistisk design, hvis du kan lide rene og klare linjer i dit hjem. Sofaborde i træ kan derimod tilføre varme til sofahjørnet, mens glasborde giver din stue et elegant udtryk.

Inspiration til det helt rigtige sofabord

 Et sofabord er lige så vigtigt for stemningen i din stue som din sofa. Hvis du ikke har et sofabord, mangler du simpelthen noget til at fuldende indretningen i din stue. Et sofabord kan være med til at sætte den rette stemning og udtryk i dit hjem. Hvis du er på udkig efter en kantet tilføjelse til din stue, skal du gå efter et sofabord i marmor. Her bringer du også naturens egne materialer ind i indretningen, men behøver ikke at gå efter en hvid version: grøn marmor kan tilføje lidt farve til din stue, samtidig med at den forbliver neutral og enkel.

Her er nogle gode tips til hvad du skal overveje før du køber et nyt sofabord


Vi tilbyder et bredt udvalg af sofaborde i forskellige materialer og design. Vores udvalg omfatter runde og firkantede modeller samt modeller med eller uden skuffer

  • Borde er typisk firkantede, ovale eller runde. Et rundt bord er værd at overveje, når man er på udkig efter et nyt bord. Runde borde er blevet mere og mere populære i de danske hjem, og det skyldes blandt andet, at de indbyder til, at man sidder naturligt og hygger sig på en uformel måde. Derudover skaber et rundt bord en hyggelig atmosfære og tilfører en vis lethed til hjemmet. Runde borde kan dog kræve mere plads end firkantede.
  • Der findes mange forskellige slags borde i mange forskellige materialer, men træborde er som regel et godt valg. Træborde er klassiske i hjemmet og går aldrig af mode. Selvom de kræver lidt løbende pleje, kan træborde holde i mange år. Designerborde fås også i træ og kan være en god investering, hvis du har pengene til det.
  • Mangler du ofte opbevaringsplads? Borde med skuffer eller hylder kan hjælpe dig med at opbevare småting eller rod. Borde med opbevaring gør det lidt lettere at holde hjemmet ryddeligt.
  • Spiseborde er hjertet i mange hjem, hvor venner og familie samles for at nyde lækre måltider. Et spisebord skal have en vis størrelse for at kunne rumme gæster.
  • Hvis du har en mindre spisestue og ønsker et bord, der hurtigt kan udvides til at rumme flere personer, kan du overveje at købe en udtræksmodel.
  • Et lille bord, f.eks. et sidebord, har kun brug for plads til et par småting som f.eks. en bordlampe eller en lysestage.
  • Små borde er også perfekte til at placere i hjemmets kroge og hjørner eller i soveværelset - for eksempel ved siden af sengen.