Borde

Max Jessen tilbyder et udvalg af små og store borde til din stue. Vi har alt fra spiseborde, sofaborde, tv-borde, konsolborde, sideborde og bakkeborde. Uanset om du leder efter et sofabord eller et barbord til dine champagneglas, har vi et stort udvalg af små borde til stuen. Max Jessens kollektionen af vores borde omfatter klassiske designs med moderne funktionalitet. Sofabordet er ofte stuens midtpunkt, og derfor har vi skabt flere designs, som vil pynte i ethvert hjem. En smuk glasplade vil tilføje et ekstra lag af elegance til din boligindretning, samtidig med at den holder tingene organiseret.
Borde

Hvilken type bord har du brug for?

Hvis du vil træffe et sikkert valg, er et traditionelt og elegant sofabord i et enkelt design med holdbare materialer en fremragende mulighed. For eksempel et stuebord i træ eller laminat. Hvis du vil skabe et blikfang i din stue, skal du gå efter et sofabord i marmor eller glas. Det giver et ekstraordinært og eksklusivt look, som passer godt ind i en moderne indretning. Hvis du har mindre plads i din stue, kan det være en fordel at have et sofabord, der er nemt at flytte rundt på. Det kan være alternative småborde som et rullebord, en puf eller et sidebord. Hvis du derimod har meget plads i din stue, kan du overveje at samle flere små borde til din stue for at skabe et alternativt og levende look.
Find det helt rigtige bord til dit rum

Et bord er et møbel, der kan bruges til mange forskellige formål. Når du køber et nyt bord, skal du overveje, om det skal være praktisk og dekorativt. Bordet skal også være funktionelt til det formål, du ønsker at bruge det til, uanset om det er til spisning eller arbejde. Hvis du for eksempel er på udkig efter et sofabord, kan du overveje at købe et, der både er æstetisk og funktionelt som en ekstra overflade til andre ting som bøger eller magasiner. Hos Max Jessen har vi et bredt udvalg af borde, herunder designerborde og moderne trends.Dit nye bord fungere også som et dekorativt element i dit hjem

Det vigtigste at overveje, når man køber et bord, er dets størrelse. Du skal sikre dig, at bordet passer ind i dit rum uden at optage for meget plads eller være for stort til rummets formål. Hvis du ikke har plads nok i dit hjem, kan du overveje at bruge mindre borde i stedet for et stort. Du kan også bruge flere små borde sammen i stedet for et stort bord, hvis de skal bruges i forskellige rum. Du bør også overveje, hvilken slags materiale du vil have dit bord lavet af. Træ er et af de mest populære valg, fordi det ser godt ud i ethvert rum og er let at rengøre (det er også dyrere). 

Inspiration til det rette bord

Et sidebord er et mindre bord, der bruges ved siden af en sofa eller en seng. Det er typisk meget mindre end et sofabord og har ingen anden funktion end at udstille genstande på det. I modsætning til et sofabord skal et sidebord kun have plads til et par små ting som en lampe eller en lysestage. Et sidebord er perfekt at placere i hjemmets kroge og hjørner eller i soveværelset, hvor det kan bruges som endebord ved siden af sengen. Metalborde er ofte mere holdbare end træborde, fordi de ikke så let bliver skæve eller ridsede - de er som regel også billigere! Glasborde er en anden mulighed, hvis du leder efter noget moderne og stilfuldt, men de har en tendens til ikke at være så holdbare som andre materialer.De mange muligheder med borde i mange forskellige typer og størrelser

Et godt sted at starte er at tænke over, hvordan du vil bruge bordet. Hvis du f.eks. vil bruge det som spiseplads, skal det være let at rengøre, f.eks. glas eller laminat (en kunstig træeffekt). Hvis du vil have et sted at stille dine drikkevarer, er et sidebord måske bedre egnet end et af glas eller metal, som let kan blive ridset af drikkeflaskerne.

  • Borde er typisk firkantede, ovale eller runde. Et rundt bord er værd at overveje, når man er på udkig efter et nyt bord. Runde borde er blevet mere og mere populære i de danske hjem, og det skyldes blandt andet, at de indbyder til, at man sidder naturligt og hygger sig på en uformel måde. Derudover skaber et rundt bord en hyggelig atmosfære og tilfører en vis lethed til hjemmet. Runde borde kan dog kræve mere plads end firkantede.
  • Der findes mange forskellige slags borde i mange forskellige materialer, men træborde er som regel et godt valg. Træborde er klassiske i hjemmet og går aldrig af mode. Selvom de kræver lidt løbende pleje, kan træborde holde i mange år. Designerborde fås også i træ og kan være en god investering, hvis du har pengene til det.
  • Mangler du ofte opbevaringsplads? Borde med skuffer eller hylder kan hjælpe dig med at opbevare småting eller rod. Borde med opbevaring gør det lidt lettere at holde hjemmet ryddeligt.
  • Spiseborde er hjertet i mange hjem, hvor venner og familie samles for at nyde lækre måltider. Et spisebord skal have en vis størrelse for at kunne rumme gæster. Hvis du har en mindre spisestue og ønsker et bord, der hurtigt kan udvides til at rumme flere personer, kan du overveje at købe en udtræksmodel.
  • Et lille bord, f.eks. et sidebord, har kun brug for plads til et par småting som f.eks. en bordlampe eller en lysestage. Små borde er også perfekte til at placere i hjemmets kroge og hjørner eller i soveværelset - for eksempel ved siden af sengen.