-15%
Piemonte Chaiselong fra Himolla
Himolla Piemonte Chaiselong

Pris: 19.999,00 DKK

Tilbudspris 16.999,00 DKK

Ferm Turn Daybed
Ferm Turn Daybed
11.999,00 DKK
-16%
FDB Bjørk Unit10 Daybed
FDB Bjørk Unit10 Daybed

Pris: 9.499,00 DKK

Tilbudspris 7.999,00 DKK

Hay Mags Wide chaiseloungesofa
Hay Mags Wide modulsofa
21.847,00 DKK
-25%
Blake hjørnesofa
Blake modul hjørnesofa

Pris: 29.985,00 DKK

Tilbudspris 22.500,00 DKK

Sorter faldende
pr. side

Køb en Chaiselongsofa eller Daybed - ILVA & IDEmøbler Max Jessen har de bedste og største leverandører

Hvis du allerede har besluttet dig for, at du skal have en chaiselongsofa, er du kommet til det rette sted. Hos IDEmøbler Max Jessen er der mange sofamodeller og leverandører at vælge iblandt, når du skal købe din nye sofa. Søren Lund, HAY, Menu, Ferm, MUUTO, WON, FDB møbler, &tradition, Stouby, Brunstad, Natuzzi, Hjort Knudsen, Nielaus og Ekornes er nogle af de mange mærkevarer, som vi især gerne vil anbefale vores kunder at se nærmere på.

Det kan være, at du er på udkig efter en hjørnesofa med chaiselong eller ej. Måske vil du gerne købe et sofasæt bestående af 3+2 personers lædersofaer. Og en tremmesofa ser også flot ud. Det gør ingen forskel. En lædersofa kan fås i mange forskellige modeller hos IDEmøbler Max Jessen. Med en chaiselong lædersofa sikrer du dig både et stilrent udtrykt samt komfort fra materialer af høj kvalitet.

Søren Lund, WON, MUUTO, Menu, FDB møbler, Stouby, Nielaus, Skipper, Brunstad, Himolla, Natuzzi og Hjort Knudsen med flere

Hos ILVA & IDEmøbler Max Jessen har vi rigtig mange leverandører af chaiselongsofaer. Men vi elsker især sofaerne fra Søren Lund, WON, FDB Møbler, Menu, HAY, &tradition, Natuzzi, Stouby, Brunstad, Himolla, Nielaus, Skipper og Hjort Knudsen.

Danske Stouby sikrer den bedste læderkvalitet, da de kun arbejder med ren naturlæder. Deres overbevisning er, at det er umuligt at skjule billigt læder, uanset hvor hårdt der knokles for det, så derfor vælger Stouby kun den bedste slags.

Brunstads vision er, at deres møbler skal være blandt de mest komfortable på markedet. Man skal ligefrem glæde sig til at sætte sig ned i en Brunstad lædersofa. Og vi må sige, at der er noget om snakken, hvorfor vi også anbefaler Brunstad på det varmeste her hos IDEmøbler Max Jessen.

Natuzzi er derimod et stykke italiensk håndværk. Historien om Natuzzi udvikler sig fra en enkelt dygtig italiensk tømrermester i 1965 til en af Europas største møbelproducenter i året 2018. Deres sofaer holdes i rene linjer i et klassisk læderlook, og vi sælger gerne et produkt med mærket ”made in Italy”, da dette italienske håndværk dufter af kvalitet.

Din nye chaiselongsofas materialer er vigtige

Ikke nok med, at din nye sofa kan fås i mange forskellige modeller, kan den også fås i et hav af forskellige materialer og farver. Det kan være alt lige fra ben-stellet i f.eks. bøg, eg eller mahogni, og stellet kan være ubehandlet, sæbebehandlet, lakeret eller olieret.

Der kan fås forskellige hynder, ryg- og sædepuder i f.eks. koldskum med duntop. Nogle puder kan være vendbare, mens andre er drejbare, og du kan også finde en sofa med faste hynder med springindlæg. Du kan selvfølgelig også finde lædersofaer i forskellige læderkvaliteter og farver.

I den sidste ende handler det om, hvilke materialer der er vigtige for dig for, at du får den bedste komfort og det flotteste design til din nye chaiselong sofa.

En chaiselong sofa er et godt valg

En chaiselongsofa er et godt valg - hvis du spørger os. Du sidder godt i en læder eller stofsofa, og det er lækker at røre ved. De fleste designs passer godt ind i dagligstuen, og chaiselongsofaer i læder er ofte særligt slidstærke og nemme at holde rene. En lædersofa skal dog plejes, men bare roligt - det er nemt. Det kan du forhøre dig om hos vores medarbejdere i butikken i Terndrup, eller du kan kontakte os på telefon 98 33 53 33 mellem kl. 10 og 17.30 på hverdage eller skrive en mail til terndrup@ide.dk

Se vores læder og stof chaiselong sofaer i butikken

Vil du gerne prøve at sidde og ligge i en chaiselongsofa, inden du træffer din beslutning, skal du være velkommen til at komme forbi vores 7000 m2 store butik i Terndrup og se alle udstillingsmodellerne og få en snak med en af vores medarbejdere.

Køb din chaiselongsofa online her på webshoppen

Foretrækker du at købe din sofa online, kan du ganske nemt købe den her på ILVA & IDEmøbler Max Jessen webshoppen. Gå igennem sortimentet og find en sofa, der passer til din stil.

Var en chaiselong sofa alligevel ikke lige dig, og vil du i stedet købe en stofsofa , lædersofa eller en sovesofa, kan du klikke dig ind og se vores udvalg af disse sofatyper. Her har vi også mange forskellige leverandører.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål angående dit valg af lædersofa eller andet, skal du ikke tøve med at kontakte os på telefon 98 33 53 33 mellem kl. 10 og 17.30 på hverdage eller sende os en mail på terndrup@ide.dk.Vi vil gøre vores bedste for at guide dig og besvare dine spørgsmål.