Sovesofa

Sovesofaen er et ganske funktionelt møbel. Her får du hele to funktioner på en gang og tilmed et møbel, der passer perfekt til gæsteværelset eller børne-/ungdomsværelset. Vores sovesofaer fås i mange forskellige stilarter – lige fra den smarte futon-stil til det minimalistiske skandinaviske design. Du kan se hele vores udvalg her på siden.


-25%
Top-line Select sovesofa
Top-line Select sovesofa

Pris: 10.269,00 DKK

Tilbudspris 7.699,00 DKK

-26%
Topline Select sovesofa
Topline Select sovesofa

Pris: 18.805,00 DKK

Tilbudspris 13.999,00 DKK

Hestbæk sovesofa
Hestbæk sovesofa 415
11.899,00 DKK
-20%
County sovesofa antracit
County sovesofa

Pris: 9.999,00 DKK

Tilbudspris 7.999,00 DKK

-20%
Cama sovesofa
Cama sovesofa

Pris: 4.999,00 DKK

Tilbudspris 3.999,00 DKK

Hestbæk 145 sovesofa
Hestbæk 145 sovesofa
12.466,00 DKK
-21%
Miki sovesofa
Miki sovesofa, mørkegrå

Pris: 3.799,00 DKK

Tilbudspris 2.999,00 DKK

Sorter stigende
pr. side

Med vores sovesofaer bemærker du slet ikke, at møblet tjener to formål

En af de vigtigste egenskaber for en sovesofa er, at man ikke bemærker, at den kan tjene to formål; at sidde og sove i. Hos Max Jessen fører vi en række modeller, hvor man knap nok bemærker, at sofaen faktisk er en sovesofa. Vores sovesofaer fås i et hav af forskellige design, hvor vi f.eks. også har danskproducerede sovesofaer med ekstra slidstærkt betræk – så kan du have glæde af din sovesofa i mange år.

Det er meget vigtigt for os, at vores sovesofaer er af en god kvalitet, og at de er designet med henblik på effektivt at skjule, at det er en sovesofa. Vi mener, det er helt essentielt, at du f.eks. kan have gæster på besøg, uden de føler, at de sidder i en seng. 

En sovesofa er altså et møbel, du kan have glæde af hele dagen. Om dagen fungerer den som sofa for familien og vennerne, og om aftenen kan du nemt forvandle møblet til en seng. 

Vores Felic eller Country sovesofaer er den perfekte løsning, hvis du ønsker en pæn og stilfuld sofa, som du nemt kan forvandle til en seng. 

En sovesofa er en ideel løsning til overnattende gæster

Sovesofaer er funktionelle møbler, da du både får en sofa og en seng på samme tid. Sovesofaerne kan nemt slås ud til en dobbeltseng, så du nemt kan have én eller flere overnattende gæster. De fleste sovesofaer er tilmed praktisk indrettet, idet du finder et smart opbevaringsmagasin under madrassen, hvor du nemt kan opbevare dit sengetøj. 

Den ekstra opbevaringsplads gør, at du altid har et sted til dine ekstradyner og -puder, så du slipper for at have dem til at fylde et andet sted. Samtidig har du dem også altid lige ved hånden, når du skal bruge dem.

Den ekstra mængde plads kan naturligvis også bruges til at opbevare andre ting. En sovesofa kan i det hele taget være en fantastisk løsning, hvis du bor i en mindre lejlighed, eller hvis rummet, hvor sovesofaen er placeret, ikke er så rummeligt.

 

Med en sovesofa får du mest muligt ud af børneværelset

Sovesofaen er et komfortabelt og multifunktionelt møbel, der egner sig til alle hjem med børn. Sovesofaer er bl.a. helt perfekte, hvis du har børn, som er ved at nærme sig teenagealderen. 

Med tiden vokser dine børn sig større, og børneværelserne, som før virkede til at have en rimelig størrelse, virker nu mindre rummelige. Dette er noget, de fleste familier med børn oplever, og det er de færreste, der har et andet og større værelse, som barnet kan flytte ind i. 

En løsning på dette er at gøre rummet mere funktionelt. Tager vi udgangspunkt i sovesofaen, så er det et godt sted at starte. En seng og en sofa fylder meget i et rum, hvorfor en alt i en-løsning kan frigive en masse ekstra plads.

 

Har du spørgsmål til vores sovesofaer, kan du altid kontakte os

Vores faguddannede medarbejdere er altid klar til at rådgive dig, hvis du har spørgsmål eller ønsker til din nye sovesofa. Du er selvfølgelig også velkommen til at prøve vores sovesofaer, i vores fysiske butik i Terndrup. Her er vi sikre på, at du kan finde lige netop den sovesofa, der passer til dine præferencer.

Du kan også ringe til os på telefon 98 33 53 33 mellem kl. 10 og 17.30 på hverdage og kl. 10-15 i weekenden eller sende en mail til terndrup@ilva.dk. Vi står altid klar med en professionel og ærlig vejledning. Vi ser frem til at hjælpe dig!