Woud Level Daybed
Woud Level Daybed
16.999,00 DKK
Skipper Capri daybed
Skipper Capri daybed
26.240,00 DKK
Mike daybed grøn
Mike daybed, stof
2.899,00 DKK
-25%
Mike daybed læder
Mike daybed, læder

Pris: 3.999,00 DKK

Tilbudspris 2.999,00 DKK

Sorter stigende
pr. side

Køb en Daybed - ILVA Max Jessen har de bedste og største leverandører

Hvis du allerede har besluttet dig for, at du skal have en Daybed, er du kommet til det rette sted. Hos ILVA Max Jessen er der mange modeller og leverandører at vælge iblandt, når du skal købe din nye daybed. Producenter som Skipper, Søren Lund og FDB Møbler vil vi især gerne vil anbefale vores kunder at se nærmere på.

En daybed er en smart og elegant løsning for at få et hvile møbel ind i rummet, der både kan være behageligt og let i udtryk. En daybed har mange anvendelsesmuligheder, da den både kan bruges som en briks til et kort hvil, eller som en god bænk når der er brug for ekstra siddeplads. 

Din nye Daybeds materialer er vigtige

Ikke nok med, at din nye sofa kan fås i mange forskellige modeller, kan den også fås i et hav af forskellige materialer og farver. Det kan være alt lige fra ben-stellet i f.eks. bøg, eg eller mahogni, og stellet kan være ubehandlet, sæbebehandlet, lakeret eller olieret.

Der kan fås forskellige sædehynder, ryg- og sædepuder i f.eks. koldskum med duntop. Nogle puder kan være vendbare, mens andre er drejbare, og du kan også finde en sofa med faste hynder med springindlæg.

I den sidste ende handler det om, hvilke materialer der er vigtige for dig for, at du får den bedste komfort og det flotteste design til din nye chaiselong sofa.

Se møblet i butikken

Vil du gerne prøve at sidde og ligge i en briks eller daybed, inden du træffer din beslutning, skal du være velkommen til at komme forbi vores 7000 m2 store butik i Terndrup og se alle udstillingsmodellerne og få en snak med en af vores medarbejdere.

Køb din cdaybed online her på webshoppen

Foretrækker du at købe dit møbel online, kan du ganske nemt købe den her på ILVA Max Jessen. Gå igennem sortimentet og find en sofa, der passer til din stil.

Var en Briks eller Daybed alligevel ikke lige dig, og vil du i stedet købe en stofsofa , lædersofa eller en sovesofa, kan du klikke dig ind og se vores udvalg af disse sofatyper. Her har vi også mange forskellige leverandører.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål angående dit valg af briks eller daybed eller andet, skal du ikke tøve med at kontakte os på telefon 98 33 53 33 mellem kl. 10 og 17.30 på hverdage eller sende os en mail på terndrup@ilva.dk.Vi vil gøre vores bedste for at guide dig og besvare dine spørgsmål.

Se evt. ILVAs udvalg af daybeds og få samtidigt inspiration på: ilva.dk/stuen/daybeds