Sofa

Hvor er samlingspunktet i et typiskt dansk hjem? Mange vil nok mene, at sofaen i stuen er det sted, hvor der slappes af efter en lang dag på arbejde, i skole eller børnehave. Det er her, man som familie kobler helt fra, ser det længe ventede underholdningsshow om fredagen og hvor nogen måske er tilbøjelige til at lade sig overvinde af tungere og tungere øjenlåg, i takt med at aften bliver til nat. Her på siden kan du se hele vores brede udvalg af forskellige sofaer.


-25%
Skalma Combine hjørnesofa
Skalma Combine hjørnesofa

Pris: 69.490,00 DKK

Tilbudspris 52.117,00 DKK

-25%
Skalma Admiral 3+2 sofasæt i ELMO læder
Skalma Admiral 3+2 sofasæt i ELMO læder

Pris: 37.370,00 DKK

Tilbudspris 27.999,00 DKK

-23%
Top-Line Ulla 3+2 sofasæt
Top-Line Ulla 3+2 tremme sofasæt

Pris: 32.598,00 DKK

Tilbudspris 24.999,00 DKK

-30%
Billund hjørnesofa højrevendt
Billund hjørnesofa

Pris: 18.645,00 DKK

Tilbudspris 12.999,00 DKK

-24%
Top-Line Torino 3+2½ lædersæt
Top-Line Torino 3+2½ lædersæt

Pris: 31.598,00 DKK

Tilbudspris 23.999,00 DKK

-25%
Top-line Select sovesofa
Top-line Select sovesofa

Pris: 10.269,00 DKK

Tilbudspris 7.699,00 DKK

-26%
Topline Select sovesofa
Topline Select sovesofa

Pris: 18.805,00 DKK

Tilbudspris 13.999,00 DKK

-25%
IMG Comfort Sørup hjørnesofa
IMG Comfort Sørup hjørnesofa

Pris: 23.998,00 DKK

Tilbudspris 17.998,00 DKK

-25%
Violante Dream Air comfort modulsofa
Dream Air modulsofa

Pris: 33.600,00 DKK

Tilbudspris 25.200,00 DKK

-25%
Violante Dream Air comfort modulsofa
Dream Air modulsofa

Pris: 35.999,00 DKK

Tilbudspris 26.999,00 DKK

-25%
Stressless Ella læderhjørnesofa m nakkestøtter
Stressless Ella læderhjørnesofa m nakkestøtter

Pris: 70.300,00 DKK

Tilbudspris 52.999,00 DKK

Stressless Ella puf
Stressless Ella puf
4.800,00 DKK
-25%
Skalma Combine 3 personer sofa med chaiselong
Skalma Combine 3 personer sofa med chaiselong

Pris: 42.740,00 DKK

Tilbudspris 32.055,00 DKK

Sorter stigende
pr. side

Køb din nye sofa til dagligstuen, sommerhuset eller børneværelset her

Hvis du er på udkig efter et stort udvalg af sofaer, så er du havnet det helt rette sted. Vores sortiment er bredt, og vi forhandler alt lige fra sofaer til dagligstuen, sommerhuset, og til børneværelset.
Alt fra Søren Lund, Stressless, Brunstad, Hjort Knudsen, Skalma, By Lassen, HAY, FDB Møbler, Skipper, Nielaus, Menu, Stouby, Umage og mange flere finder dun i udstillingen i på webshoppen. 

Lad vores faguddannede personale vejlede dig til den helt rigtige lædersofa, stofsofa eller noget helt andet, som ligew passer i din smag og stil. 

Vores udvalg af sofaer består af følgende typer: 

 

Køb din nye sofa på tilbud hos Max Jessen

Hvordan skal din nye sofa så se ud? Skal det være en sort lædersofa, en kæmpe hjørnesofa eller en stofsofa med chaiselong? Der er mange muligheder at overveje. Én ting skal du dog ikke bekymre dig om, når du kigger på sofa hos ILVA Max Jessen; eksklusivitet. Alle vores sofaer oser af eksklusivitet, og de kommer fra nogle af de bedste leverandører i Danmark og resten af verden. Du får ovenikøbet mange af vores populære sofaer til en god pris, da vi ofte har tilbud herpå.

Hos ILVA Max Jessen kan vi tilbyde sofaer i alle tænkelige modeller, farver, stoftyper og i mange forskellige kombinationer. Du kan finde sofaer med høje eller lave ryglæn, høje eller lave ben, bløde eller hårde puder, forskellige stoftyper og i læder.

Til dagligstuen kan det f.eks. være en god idé med en stor og rummelig hjørnesofa. Her kan hele familien være en fredag aften, og den er også rummelig nok til at have gæster siddende. Mangler du en praktisk sofa til børneværelset, kan en sovesofa være løsningen. Her kan barnets venner sove i forbindelse med en sleepover. Er du på udkig efter et dekorativt touch til dit hjem, kan en daybed være det, du lige står og mangler – der er mange muligheder.


Træf den rigtige beslutning, når du skal vælge sofa

Det er vigtigt at træffe den helt rigtige beslutning, når du står og skal købe en ny sofa. Din sofa er et stort møbel, der som oftest fylder meget i dit hjem – både rumligt og socialt. I mange tilfælde fungerer sofaen som en social base for familien og vennerne. Det er et sted, hvor du kan slappe fuldstændigt af med en lækker kop kaffe og et tæppe for at nyde en god bog. Derfor anbefaler vi, at du klarlægger dine præferencer for størrelse, æstetik og komfort, så du kan finde en sofa, der møder alle kriterier – vi mener ikke, at du bør gå på kompromis med din nye sofa.

Vi mener, at en sofa skal passe til din personlighed, din indretning og dit behov. I din sofa skal du gerne føle dig tilpas, hjemme og helt afslappet, og det kan du kun, hvis du har en sofa, der passer nøjagtigt til dit og din families behov.

I vores indretningsunivers i Terndrup kan du prøve vores sofaer fra Hay, Ferm Living, By Lassen, FDB Møbler, Søren Lund, Normann Copenhagen, Stressless, Hjort Knudsen, Natuzzi, Fleming, Stouby, Nielaus, Skipper Furniture, Calia eller en af vores øvrige leverandører.

 

Køb din sofa online her på webshoppen

Her på siden får du overblik over vores store udvalg af sofaer. Hvis du allerede nu ved, at det skal være en lædersofa, kan du gå ind på vores underside for lædersofaer. Her har vi samlet alt i læder. Det er meget forskelligt, hvilken kategori der passer bedst til dine indretningspræferencer.

Når du har fundet en sofa, du godt kan lide, og som du gerne vil vide lidt mere om, kan du klikke dig ind på det enkelte produkt. Her får du yderligere produktspecifikationer. Du kan bl.a. læse om sofaens mærke, model, materialer, mål, levering og meget mere. 

 

Ønsker du at afprøve den sofa, du har i kikkerten? Besøg os her

Det kan naturligvis være svært at danne sig et fuldt overblik over, hvilken sofa du bør vælge, når du her på siden ikke har mulighed for at afprøve dem. Derfor er du altid velkommen til at besøge vores forretning i Terndrup. 

I vores 7000 m2 store udstilling finder du mere end 100 leverandører udover hele ILVAs sortiment. Ønsker du at lede videre efter din næste sofa, kan du tage et kig på ILVA.dk/sofa. Vi er medlem af ILVA-kæden og fører fuldt sortiment.

 

Spørgsmål til vores sofaer?

Vi ønsker naturligvis, at du får en god oplevelse med dit køb, og at du køber en sofa, der passer perfekt til dig. Derfor er du velkommen til at kontakt os, hvis du har spørgsmål til ILVA Max Jessen webshoppen. Du kan skrive til terndrup@ilva.dk eller ringe til vores webshop på telefon 98 33 53 33 mellem kl. 10 og 17.30 på hverdage. Vi ser frem til at hjælpe dig!