-20%
Cane-Line Pace lænestol
Cane-Line Pace lænestol

Pris: 19.999,00 DKK

Tilbudspris 15.999,00 DKK

-32%
Rydeberg furniture F33 loungestol Finn Østergaard
Rydeberg F33 loungestol Finn Østergaard

Pris: 14.770,00 DKK

Tilbudspris 9.999,00 DKK

-31%
FDB L40 Bellamie loungestol Poul M Volther, beige blank base
FDB L40 Bellamie loungestol Poul M Volther

Pris: 12.999,00 DKK

Tilbudspris 8.999,00 DKK

-20%
Kristensen&kristensen COMB loungestol
Kristensen&kristensen COMB loungestol

Pris: 8.928,00 DKK

Tilbudspris 7.124,00 DKK

-20%
J82 loungestol designet af Jørgen Bækmark, røget eg
FDB J82 loungestol design Jørgen Bækmark, røget

Pris: 9.999,00 DKK

Tilbudspris 7.999,00 DKK

Sorter stigende
pr. side

Loungestol

Mangler du møbler til entréen, din lidt større hall eller til gangen? Giv entréen et pift med en elegant loungestol, som tilføjer rummet et praktisk, men samtidig dekorativt element. Med en loungestol kan du indrette rummet eksklusivt og dermed signalere overskud til dine gæster, når de træder ind af døren og ser din smukke loungestol i entréen.

Hos ILVA Max Jessen er vi stolte af vores udvalg af loungestole. Vi har mange forskellige varianter, men de er alle sammen elegante med hver deres unikke stil. Det perfekte ved en loungestol er, at den både er behagelig at sidde i, men samtidig fylder den ikke ret meget. Med dette lille møbel kan du indrette selv entréen, så den ser sofistikeret og indbydende ud.

En loungestol kan også bruges i hjemmets hyggekrog. Hav en lille hyggekrog i et hjørne, og børnebørnene vil elske at koble af og få læst en lille bog ved aftenstid, inden turen atter går hjemad i nattøjet.

En loungestol i læder, stof eller natur-rattan? Designet af Børge Mogensen?

En loungestol i læder passer godt ind i den minimalistiske indretningsstil med lyse rum og rene linjer. Du kan få læder i mange forskellige farver, men den sorte læder er altid en sikker vinder, når det kommer til den minimalistiske stil og forsøget på at skabe et futuristisk udtryk. Vi har gyngestole designet af Børge Mogensen for FDB i mange farver - en sikker vinder.

Det er også muligt at søge mod en mere nordisk stil med en loungestol i stof. Den nordiske stil er virkelig smuk og elegant, hvis man sigter mod det feminine område. Rummene er ofte indrettet med stofmøbler i pastellignende naturfarver, og der er tit bløde puder og tæpper til at supplere med.

Du kan også få en loungestol hos ILVA Max Jessen, der er håndlavet af natur-rattan flettet til en kurvelignende stol med rigtig behagelig siddekomfort. Rattan er et særdeles slidstærkt materiale, og det bevirker, at møbler i natur-rattan kan holde i årtier, hvis de står indendørs. Det er altså et godt valg med en loungestol i natur-rattan.

Sæt dig til rette i en loungestol fra Søren Lund, Stressless, Menu, Himolla, Ferm Living, FDB møbler, Hjort Knudsen, Conform, HAY, Normann Copenhagen, ILVA, Magnus Olesen, Skalma, Bruno Mathsson, WOUD eller en af alle de andre mange smarte loungestole i forretningen.

Se vores loungestole i butikken

Du skal være velkommen til at komme forbi butikken i Terndrup for at se nærmere på vores udvalg af loungestole. Det er også en god idé, hvis du gerne vil prøve at sidde i loungestolen, inden du køber den.

Køb din loungestol eller gyngestol online her på webshoppen

Køb din loungestol direkte her på webshoppen. Det bliver ikke nemmere. Er du i stedet på udkig efter seniorstole, har vi også et glimrende udvalg blandt denne type stol. Klik dig ind på siden for seniorstole på webshoppen for at se sortimentet.

Kig forbi butikken i Terndrup eller kontakt os, hvis du har spørgsmål

Har du spørgsmål, eller ønsker du en uddybning på området, kan du kontakte os på telefon 98 33 53 33 mellem kl. 10 og 17.30 på hverdage eller sende os en mail på terndrup@ilva.dk.