Sorter stigende
pr. side

CHAISELONG

Få en Chaiselong med benplads

Læg benene op, og slap af.

Findes der et bedre sted at lægge sig ned og slappe af end i en lækker Chaiselong? Chaiselonger er perfekte at kombinere med lænestole og sofaer, men de fleste kan bruges alene. En Chaiselong stol er nærmest bare en lænestol med kombineret fodskammel for yderligere komfort, men forskellen ligger i at lænestolen er formet så ryggen passer perfekt med fodstøtten, og derfor får du også støtte bag om benene som du normalt ikke har ved en lænestol.
 
Ligsom en daybed er chaiselongen genvundet en masse popularitet de seneste år, da den retro stil og afslappende ydre gør den meget indbydende i det moderne hjem.
 
En chaiselong stol er med andre ord et rigtig godt alternativ til den traditionelle stol, og kan være et et flot møbeldesign at have stående i stuen. Perfekt møbel at tage en lille slapper i hverdagen.
 
Hos ILVA Max Jessen Terndrup har vi chaiselonger fra kendte mærker som Himolla og Bruno Mathsson.
 

Har du brug for hjælp?

Vores dygtige kompetente sælgere står klar til at vejlede dig i hvilken chaiselong kunne passe dig, og hvilke muligheder der er i materialevalg.

Fandt du ikke hvad du søgte? så se evt. ilva.dk/laenestole for yderligere inspiration og muligheder i lænetsole og chaiselonger.