Lænestol

En lænestol er det perfekte valg for dig, der ønsker et behageligt sted at slappe af, mens du sidder med din PC, læser dagens avis eller ser et program i fjernsynet. Det er denne stol, du ser frem til at sætte dig i, når din arbejdsdag endelig lakker mod enden, eller når du løber den sidste kilometer af en frisk løbetur. Her på siden kan du se alle vores kategorier af lænestole, fodskamler og puffer.


Sorter stigende
pr. side


Sid godt i en lænestol fra ILVA Max Jessen

Skal det være ekstra komfortabelt at befinde sig i stuen eller i dit loungeområde? Så kan vi klart anbefale at investere i en god lænestol. En god stol kan på mange måder sammenlignes med at købe en seng – her er der ingen grund til at gå på kompromis med kvalitet. Stuen er for mange danskere det sted, hvor man kan koble helt fra, og hvorfor ikke have det helt rigtige møbel til at gøre lige netop det.

Der findes mange typer af lænestole. Du kan f.eks. vælge en lænestol med indbygget fodskammel – en såkaldt La-Z-Boy – eller en model med separat fodskammel eller puf. Du kan også vælge en lænestol i læder, hvis den f.eks. matcher med din sofa. En sækkestol passer perfekt til børneværelset, hvor en chaiselong egner sig til et hyggehjørne i dit hjem – der er mange alternativer. 

Hos ILVA Max Jessen har vi et stort udvalg af designerlænestole, og du vil sagtens kunne finde én, som du vil blive glad for at have i din bolig. 

Vælg en god lænestol blandt et hav af muligheder

I de fleste dagligstuer finder man en eller flere lænestole, men inden du køber din nye lænestol, skal du finde ud af, hvilken slags der passer bedst til dit hjem. Her på webshoppen har vi et stort sortiment af forskellige og gode lænestole. En designerlænestol passer godt ind i et rums dynamik, og ofte kan den matches med et sofasæt eller stå for sig selv i et læsehjørne med en gulvlampe. En lænestol i det rette materiale, den rigtige farve og i et lækkert design gør den til det gyldne touch i din dagligstues indretning. 

Du kan bl.a. spørge dig selv om følgende i beslutningsprocessen vedrørende en lænestol:

  • Skal den have en høj ryg? 

  • Skal den være med eller uden armlæn? 

  • Skal den kunne vippe tilbage?  

  • Skal den have en nakkestøtte? 

 

Lænestole med tilhørende eller indbygget fodskammel

Når fødderne skal op, er det måske også en god idé at købe en lænestol med fodskammel – integreret i stolen eller ved siden af. Vi kan klart anbefale en lænestol med fodskammel, da den er praktisk for stort set alle i familien, når man gerne vil sidde ekstra behageligt. 

Til det lidt ældre publikum er en god og behagelig lænestol med fodskammel i særdeleshed et kærkomment hvilested, da det er et nemt møbel at slå sig ned i og tage en lille pause i løbet af dagen. Fordelen med en separat fodskammel eller puf er i øvrigt, at den kan have flere funktioner. Den kan bl.a. flyttes rundt på, hvilket kan være funktionelt, hvis man har gæster og mangler en ekstra siddeplads i stuen. 

Køb din næste lænestol online her på webshoppen

Hos os skal du ikke lede længe efter det optimale møbel til afslapning. Vi fører følgende typer lænestole, skamler og puffer: 

 

Klik dig ind på de forskellige undersider her på webshoppen og se udvalget af de forskellige typer af læne- og hvilestole, som vi forhandler.

 

Har du spørgsmål til, hvilken slags lænestol du skal have?

Hos Max Jessen finder du den bedste lænestol til dine ønsker og behov i vores sortiment, der består af over 200 stole fra en række kendte leverandører, der bl.a. tæller HAY, Hjort Knudsen, IDdesign, Natuzzi, Ferm Living og mange flere. 

Er du i tvivl om, hvilken lænestol du skal købe, så besøg os i vores fysiske forretning i Terndrup, hvor du kan prøve alle vores lænestole. Hvis du har spørgsmål til valg af lænestol, kan du også kontakte os på telefon 98 33 53 33 mellem kl. 10 og 17.30 alle hverdage eller sende os en mail på terndrup@ilva.dk.