Lænestole

Sid godt i en lænestol fra ILVA Max Jessen

En lænestol eller hvilestol er det perfekte valg for dig, der ønsker et behageligt sted at sidde, mens du sidder med din PC, læser dagens avis eller ser dagens nyheder i fjernsynet. Skal det være ekstra komfortabelt, kan du vælge en lænestol med fodskammel, så du kan få fødderne op og slappe helt af. Måske en lænestol i læder ville passe godt ind i dit hjem? Hos ILVA Max Jessen har vi et stort udvalg af designer lænestole, og du vil sagtens kunne finde én, som du vil blive glad for at have i din dagligstue. 

Køb din lænestol blandt et hav af muligheder

I de fleste dagligstuer finder man en eller flere lænestole. En designer lænestol passer godt ind i rummets dynamik, og ofte kan den matches med et sofasæt eller stå for sig selv i et læsehjørne med bogreolen og gulvlampen. Med en lænestol i de rette materialer, farver og design, kan du få lænestolen til at passe perfekt ind i dagligstuens indretning. 
Inden du køber din nye lænestol, skal du finde ud af, hvilken slags det skal være. Her på webshoppen har vi et stort sortiment af forskellige læne- og hvilestole at vælge imellem. Når du kigger dem igennem, vil du hurtigt finde ud af, at lænestole findes i rigtig mange forskellige varianter, alt efter design og hvilket behov, den skal opfylde.

Skal lænestolen have en meget høj ryg, og skal den være med eller uden armlæn? Skal den kunne vippe tilbage, og skal den have en nakkestøtte? Når fødderne skal op, er det måske også en god idé at købe en lænestol med fodskammel - integreret eller ej. Hos ILVA Max Jessen har vi læne- og hvilestole med funktioner til enhver smag og behov. Udover lænestolenes forskellige funktioner, er de også i rigtig god kvalitet og et yderst flot design. 

En lænestol med fodskammel eller indbygget fodskammel?

Vi vil dog gerne anbefale en lænestol med fodskammel, da den er praktisk for stort set alle i familien, når man gerne vil sidde ekstra behageligt. Særligt er en virkelig god og behagelig lænestol rigtig dejlig for det lidt ældre publikum, da den er et nemt sted at slå sig ned og tage en lille puster i løbet af dagens uden, at man skal til alt besværet med at komme op fra en sofa igen. Du kan også vælge med indbygget fodskammel, så denne er skjult, når du ikke bruger den.

Se vores udvalg af lænestole i butikken

Du kan naturligvis også komme forbi butikken i Terndrup, hvis du ønsker en personlig vejledning, og hvis du gerne vil prøve at sidde i lænestolen, inden du foretager dit køb.

Køb din lænestol online her på webshoppen

I vores store udvalg af læne- og hvilestol har vi mange forskellige slags. Vi har både loungestolesækkestoleseniorstole og la-z-boy. Klik dig ind på de forskellige undersider her på webshoppen og se udvalget af de forskellige typer af læne- og hvilestole, som vi forhandler.

Hvilken slags stol skal du have - har du spørgsmål?

Find den allerbedste og mest magelige lænestol blandt over 200 stole i udstillingen fra HAY, Ferm Living, &tradition, Søren Lund,  LA-Z-BOY, Stressless, Brunstad, Himolla, Farstrup, IDdesign, Natuzzi, Skipper, Stouby, Hjort Knudsen, Skalma, Conform Skipper, Stouby, Nielaus og mange andre leverandører. 

Er du i tvivl om, hvilken lænestol du skal købe, kom ind i forretningen eller du kan kontakte os på telefon 98 33 53 33 mellem kl. 10 og 17.30 på hverdage eller sende os en mail på terndrup@ilva.dk.

Fandt du ikke den lænestol du ledte efter?

Så prøv at søge på ilva.dk/laenestole for mere inspiration.
 Vi er medlem af kæden og fører fuldt sortiment.

Du er også velkommen til at besøge butikken i Terndrup. I den 7000 m2 store udstilling finder du mere end 100 leverandører udover hele ILVA's sortiment.
Kom og sid i mere end 200 forskellige læne og hvilestole,