HAY Rebar sofabord
HAY Rebar sofabord
2.399,00 DKK
HAY Rebar Round sofabord
HAY Rebar Round sofabord
1.699,00 DKK
HAY Rebar sofabord
HAY Rebar sofabord
2.599,00 DKK
-33%
SACKit ROLLit bakkebord
SACKit ROLLit bakkebord

Pris: 1.499,00 DKK

Tilbudspris 999,00 DKK

-20%
Samsø planke sofabord Natur olie
Samsø planke sofabord

Pris: 6.762,00 DKK

Tilbudspris 5.409,00 DKK

Muuto Around sofabord Medium
Muuto Around sofabord
3.999,00 DKK
Muuto Airy nano sofabord
Muuto Airy nano sofabord
1.395,00 DKK
Muuto Workshop sofabord
Muuto Workshop sofabord
3.995,00 DKK
SACKit Nordic sofabord
SACKit Nordic sofabord
3.995,00 DKK
SACkit Nordic sidebord Sort laminat
SACkit Nordic sidebord
2.995,00 DKK
Menu Cage sofabord
Menu Cage sofabord
1.299,95 DKK
Menu Turning sofabord
Menu Turning sofabord
3.695,00 DKK
&Tradition Fly sofabord
&Tradition Fly sofabord
9.495,00 DKK
&Tradition Lato table lys marmor
&Tradition Lato table
3.495,00 DKK
HAY CPH Deux 250 Table
HAY CPH Deux 250 Table
3.299,00 DKK
Eiffel Side Table Triangle
HAY Eiffel Side Table
1.299,00 DKK
HAY Tray Table Coffee
HAY Tray Table Coffee
1.499,00 DKK
HAY Tray Table Sort 30x30
HAY Tray Table
1.099,00 DKK
Sorter stigende
pr. side

Trænger dagligstuen til et nyt lille bord?

Giv dagligstuen et pift med et lille bord fra IDEmøbler Max Jessen. Vi har alt i små borde som f.eks. et sofabord, hjørnebord, lampebord, bakkebord, sidebord og rullebord. Måske du mangler en serveringsvogn mellem køkken og stue? Det kunne være den perfekte løsning, når I skal bære både kaffekander, kopper og fadet med småkager. Uanset, hvilket slags bord din dagligstue trænger til, så har vi et udvalg til dig her hos IDEmøbler Max Jessen, som du kan kigge igennem.

De små borde fås i alle mulige forskellige designs og til mange forskellige funktioner. Det er f.eks. meget praktisk med et lille sidebord ved siden af sofaen eller lænestolen. Et rullebord eller en serveringsvogn kunne også give et sofistikeret præg til dagligstuen, hvis I mangler et sted at stille det flotte sæt med whiskeyglas og flasker, når I byder gæsterne på en velkomstdrink. Et hjørnebord eller lampebord kunne også passe godt ind som et hyggeligt natbord i soveværelset eller ved siden af loungestolen i entréen.

Hos os finder du alt i sofaborde fra HAY, Menu, Ferm Living, MUUTO, FDB møbler, &tradition, MUUBS, Natuzzi, Hjort Knudsen, Skovby, Normann-Copenhagen, Haslev, MUUBS og mange flere leverandører foruden alt fra ide.dk. 

Det traditionelle sofabord

Hvis I ikke er til den mere moderne trend med at møblere dagligstuen med mange små borde rundt omkring, kan I naturligvis også finde det traditionelle sofabord hos IDEmøbler Max Jessen. Vi har mange forskellige elegante sofaborde, der stilmæssigt passer ind i de fleste hjem. Vores sofaborde er simple i designet og fremstillet af slidstærke kvalitetsmaterialer, der sikrer dig, at dit nye sofabord holder i rigtig mange år.

For mange familier er sofabordet et vigtigt element til en hyggelig atmosfære. På et sofabord bliver der spillet mange brætspil, serveret en del lørdagssnoller og drukket mange kopper kaffer. De tændte stearinlys står ofte på sofabordet og skaber varme og tryghed, mens bedstefar måske sidder ved sofabordet og læser søndagens avis? Vi kan kun forestille os, hvad vores sofaborde bliver brugt til ude i de danske hjem. Du ved bedst selv, hvad dit nye sofabord fra IDEmøbler Max Jes-sen skal bruges til. Sofabordet er en del af din oase.

Hjørne- og bakkeborde

Er du i tvivl om, hvordan du fuldender indretningen i dagligstuen i f.eks. hjørnerne, er du kommet til det rette sted. IDEmøbler Max Jessen synes, at det passer perfekt med hjørneborde eller bakkeborde rundt omkring for at få de sidste detaljer på plads. Hjørne- og bakkeborde er ideelle til at stille en lampe eller en smuk plante på. Du kan også dekorere med en elegant vase eller et par magasiner.

Se vores borde i butikken

Kom forbi butikken i Terndrup, hvis du er i vildrede eller blot, hvis du mangler inspiration. Vores butik er et fantastisk sted at gå rundt og få gode idéer til din kommende boligindretning. Vi har altid glade medarbejdere, der står klar til at snakke med dig og guide dig mod den rette løsning for dig, hvad enten du mangler et hjørne, lampe, bakke eller sofabord, som vi har i alle størrelser, faconer og materialer. 

Køb dit bord online her på webshoppen

Gå på opdagelse her på webshoppen og find det bord, som du mener passer bedst ind hjemme hos dig. Du kan hurtigt foretage dit køb af et nyt bord - og endda hjemme fra sofaen.

Lad os hjælpe dig

Hvis du foretager dit køb her på webshoppen, og du støder på spørgsmål, kan du ringe til os på telefon 98 33 53 33 mellem kl. 10 og 17.30 på hverdage eller sende en mail på terndrup@ide.dk. Vi vil gøre vores bedste for at svare på din spørgsmål.

Fandt du ikke hvad du søgte? Så kig på www.ide.dk vi er medlem af kæden og fører fuldt sortiment.