TV-bord 

Har du dit TV til at hænge på væggen, eller foretrækker du det stående? Et TV-bord er et dekorativt touch til din stue, som kommer med mange muligheder for indretning til et hjem. Du kan f.eks. have planter, stearinlys eller andet nips stående herpå. Dit nye TV-bord kan også aflaste dine skabe, hvis det kniber med skabspladsen. Se hele vores udvalg af moderne TV-borde her på siden.


-15%
Hay Colour cabinet med glasdøre
Hay Colour cabinet med glasdøre

Pris: 11.999,00 DKK

Tilbudspris 10.199,15 DKK

Skovby SM#411 TV møbel
Skovby SM#411 TV Lowboard
11.999,00 DKK
Kidi Square TV-møbel
Kidi Square TV-møbel
7.418,00 DKK
Kidi Square TV-møbel
Kidi Square TV-møbel
4.638,00 DKK
Klim tv-møbel, eg
Klim tv-møbel, eg
9.575,00 DKK
VIA CHP TWE lowboard, røget eg
VIA CHP TWE lowboard
9.995,00 DKK
Klim hjørnereol 2052
Klim hjørnereol 2052
21.135,00 DKK
-15%
Gazzda Fawn Lowboard
Gazzda Fawn lowboard

Pris: 17.499,00 DKK

Tilbudspris 14.874,15 DKK

Gazzda Ena TV bord
Gazzda Ena TV bord
11.999,00 DKK
SKOVBY #305 TV BORD
Skovby TV lowbord #SM305
10.999,00 DKK
Skibby TV bord
Casø Skibby TV-bord
4.249,00 DKK
Square TV reol
Kidi Square TV-bord
4.673,00 DKK
Square tv bord
Kidi Square TV-bord
5.228,00 DKK
Delta TV-møbel
Delta stort TV-bord
1.229,00 DKK
Delta TV-bord
Delta TV-bord
999,00 DKK
TV reol kompelt
Kidi Square TV-bord
19.896,00 DKK
Sorter stigende
pr. side

Hvorfor købe et TV-bord? 

I mange danske hjem skal der både være plads til TV, spillekonsol, DVD-afspiller og alt muligt andet elektronik i stuen. Det kan hurtigt se rodet ud, og det er de færreste, der synes, at et væld af ledninger pynter i en stue. Netop derfor kan det være en god idé at købe et TV-møbel til sin stue. 

Det skaber nemlig ro i rummet, når der er orden omkring TV’et med et TV-møbel. Organiseringen gør, at du kan have vaser, stearinlys og planter til at stå omkring TV’et, hvis du synes, at det pynter  i din indretning. Sæt dig blot til rette i sofaen, slap af og nyd, at du ikke kan se metervis af ledninger viklet ind i hinanden. Alt er skjult, organiseret og ryddeligt at se på. 

Det kan også være, at du spekulerer over, hvorvidt det er nødvendigt med et TV-bord? Rigtig mange familier har deres fjernsyn til at hænge på væggen, hvilket resulterer i, at der som sådan ikke længere er et praktisk behov for et TV-bord. Men selvom TV’et ikke længere står på bordet, giver det bare meget til stuens atmosfære med et TV-møbel.

Få uvurderlig skabsplads ud af dit nye TV-møbel

Elsker du at holde ting organiseret? Eller hader du bare, at du aldrig har plads nok i dine skabe? Du bør ikke undervurdere den mængde skabsplads, som et TV-bord faktisk tilbyder. Det ser måske ikke ud af meget, men mange af de ting, der bare er svært at få plads til og holde samling på, kan nemt opbevares i dit TV-møbels skuffer eller skabe.  

Pladsen kan f.eks. udnyttes til din CD-samling, alle dine stearinlys, gavepapir, garn eller noget helt femte. Rigeligt skabsplads er en uvurdelig ting, og det får du med et TV-bord fra Max Jessen.

Oplev vores TV-borde i vores fysiske butik

Hvis du har planer om at montere et hængende TV-bord på væggen i stuen, kræver det, at der er fuldstændig styr på målene. Det kan være, at dit nye TV-møbel skal klemmes ind mellem en væg og et højskab? Hvis det virker uoverskueligt, og hvis du er nervøs for, at målene ikke helt passer, så hjælper vi dig gerne med alt det praktiske. 

Tag dine mål med og kom ind i vores forretning i Terndrup, så finder vi ud af det. Imens du er her, kan du også tage et kig på vores udvalg af TV-borde i vores 7000 m2 boligunivers – vi er sikre på, at du om ikke andet kan finde inspiration til indretning her. 

Hvis du har problemer med at få målene til at passe til din bolig, så finder vi en løsning sammen. Vi har mange størrelser, og vi har helt sikkert også et TV-bord, der passer perfekt til dine behov. 

Nyt TV-bord – har du brug for vejledning? 

Står du og mangler hjælp til dit næste TV-møbel? Er du i tvivl om, hvad der passer bedst til dig, og vil du gerne have vejledning i, hvad der giver mest mening i din indretning? 

I så fald skal du være velkommen til at ringe til os på telefon 98 33 53 33 mellem kl. 10 og 17.30 på hverdage og kl. 10-15 i weekenden eller sende en mail til terndrup@ilva.dk. Vi står altid klar med en professionel og ærlig vejledning.

Husk, vi aftaler altid en levering sammen med dig og bærer dit TV-bord ind i stuen, så du bare skal nøjes med at pakke det ud.