Sorter stigende
pr. side

Sofaborde

Find det rigtige sofabord til din stue

Sofabordet er i centrum. Det er der vi sidder og hygger os sidst på dagen med tv, kaffe, avisen, en god film og hygger os.

Her på siden kan du finde vores bud på sofaborde, du roligt kan lade være centrum i din stue og i dit liv.

Vores designsofaborde er skabt med det mål at give dig plads til alt det, der betyder noget for dig. Samtidig er de selvfølgelig skabt ud fra en overbevisning om, at æstetikken i vores hjem spiller en væsentlig rolle for, hvor godt tilpas vi føler os. Vi er ganske enkelt af den overbevisning, at karismatiske møbler bidrager til et mere balanceret og roligt hjem, og derfor er det æstetiske også i fokus, når vi skaber designersofaborde til dig og dit hjem.

Tag blot et kig på sofabordene fra Max Jessen her på siden, og se for dig selv.

Du vil næppe fortryde det, når du sidder ved bordet enten alene eller i godt selskab og mærker batterierne blive ladt op.

Om du står og mangler et sofabord i eg, keramik eller måske laminat? det kan også være du vil udfordre indretningen med et marmor sofabord? så har vi hos Max Jessen Terndrup et stort udvalg med mange kombinationsmuligheder.Hos ILVA Max Jessen Terndrup finder du et enormt udvalg i sofaborde fra HAY, Menu, By Lassen, Nordal, Cozy living, EVA Solo, Brdr. Kruger, MUUBS, Natuzzi, FDB møbler, Haslev, Skovby, Hjort Knudsen, Stressless og mange flere leverandører.

Fandt du ikke det sofabord du ledte efter? - Så prøv find inspiration til sofaborde hos ILVA.dk/sofaborde

Du er også velkommen til at besøge butikken i Terndrup. I den 7000 m2 store udstilling finder du mere end 100 leverandører udover hele ILVA's sortiment.