Lad ILVA Max Jessen sørge for indretningen af din dagligstue

Uanset om du står og mangler et nyt sofabord eller en lænestol til din dagligstue, kan du gå på jagt hos ILVA Max Jessen og finde dit møbel. Vi har også sofaer til din dagligstue, og det er lige meget, om du er til lædersofaer eller stofsofaer - vi har et stort udvalg til enhver smag. Find dine nye møbler her på webshoppen - læn dig trygt tilbage og lad ILVA Max Jessen sørge for indretningen af din dagligstue.

Din dagligstue er din oase

Der er ingen tvivl om, at dagligstuen er et af de rum i hjemmet, hvor familien tilbringer mest tid sammen. Måske sidder du i lænestolen og læser dagens nyheder i avisen, eller måske sidder I sammen i sofaen og ser en god film i fjernsynet? Det kan også være, at hele familien samles om sofabordet til en kop kaffe, mens børnebørnene ligger på gulvet og leger, og bedsteforældrene kigger nysgerrigt med. Din dagligstue er din oase - en oase for dig selv, din familie og dine venner. Vi mener derfor, at et rum som dagligstuen skal være møbleret med de bedste produkter fra de bedste leverandører. Det sørger vi for hos ILVA Max Jessen med vores mere end 100 leverandører fra Danmark og resten af verden. Vores leverandører sikrer eksklusive, holdbare og elegante møbler til din dagligstue.

En dagligstue med sofaer, lænestole og sofaborde af høj kvalitet

Gå på opdagelse i vores store møbelsortiment til dagligstuen. Ikke nok med, at du opdager alle de mange smukke designs, farver og modeller, opdager du også, at vores møbler er fremstillet af yderst holdbare materialer og omhyggeligt behandlet ved produktionen. ILVA Max Jessen kan altså præsentere et møbelsortiment, der repræsenterer ren eksklusivitet, holdbarhed og komfort. Så hvis disse begreber er essentielle for dig, når du skal indrette din dagligstue, er det en god idé at handle hos os. Møbler af høj kvalitet er vores ekspertise. Hos ILVA Max Jessen har vi et stort udvalg af bestillingsvarer til dagligstuen. Det sikrer dig som kunde, at når du f.eks. køber din lænestol eller sofa, at du kan sammensætte den af materialer, der taler til din personlige stil og smag, og så du er sikker på, at den passer ind blandt dine andre møbler i dagligstuen. Blandt mange bestillingsvarer kan du f.eks. selv vælge træsort til benene og betræk i forskellige farver og materialer. På denne måde er intet overladt til tilfældighederne, hverken ved materialevalg eller fremstillingsproces.

Køb dine møbler til dagligstuen hos os

Vi har allerede konstateret, at dagligstuen er et vigtigt rum i huset. Derfor er det også vigtigt at få den indrettet personligt, hyggeligt og ikke mindst flot. Mennesket er et individ, og vi lever i en verden fuld af muligheder. Dette sørger vi også for hos ILVA Max Jessen. Nogle af vores kunder vælger en indretning med dybe, varme farver og særligt meget tilbehør til dagligstue for at skabe en varm og hyggelig atmosfære. Andre kunder vælger en mere minimalistisk stil med stilrene og helt simple møbler, mens de sørger for, at der er masser af lys og luft rundt i dagligstuen. Køb f.eks. en smuk og enkel lædersofa fra Stouby, hvis du drømmer om en simpel nordisk stil. Køb et sofabord fra Hay, NORR11, By Lassen, Bruno Mathsson,FDB møbler, Haslev, Skovby, Menu, MUUBS eller Eva solo, der med deres forskellige, men helt enkle form, komplimenterer sofaen, så du opnår et gennemført stiludtryk i din dagligstue. Med den rette kombination af materialer, farver, og designs, kan du forvandle din dagligstue til din oase. Som forhandler ønsker vi kun, at vores kunder finder, hvad de har behov for, uanset deres personlige stil. Derfor har vi sørget for et bredt udvalg af møbler til dagligstuen, så du kan få lov at indrette den efter dine drømme. Vi har sikret et stort sortiment bestående af alt indenfor sofaer, lænestole og sofaborde til dagligstuen. Find inspiration her på webshoppen og gør dit køb.

Se vores møbler til dagligstuen i butikken

Du kan naturligvis også besøge vores butik i Terndrup, hvor vores medarbejdere vil gøre deres bedste for at guide dig i dit køb af nye møbler til dagligstuen.

Køb dine møbler online her på webshoppen

Klik dig ind på vores undersider for sofaer, læne- og hvilestole samt borde til dagligstuen for at se nærmere på vores udvalg. Lettere bliver det ikke at shoppe nye møbler.
Finder du ikke det ønskede møbel, så prøv www.ILVA.dk - vi har alle varer fra kæden i udstillingen.

Spørgsmål til dine nye møbler?

Kontakt os, hvis du har spørgsmål, mens du klikker rundt i webshoppen. Du kan skrive til terndrup@ilva.dk eller ringe til vores support på telefon 98 33 53 33 mellem kl. 10 og 17.30 på hverdage.